Βίντεο: Κυπελλούχος ΕΠΣ Κοζάνης ο Μακεδονικός Φούφα – Τις εντυπώσεις η Κοζάνη – Κέρδισε το ποδόσφαιρο



DSCN4103

Άξιος κυπελλούχος ΕΠΣ Κοζάνης ανακηρύχτηκε ο Μακεδονικός Φούφα με σκορ 1-2 κόντρα στην αξιόμαχη Κοζάνη που λύγισε στην παράταση και συγκεκριμένα στο 119 (κ.α 1-1 )
Μπορεί το παιχνίδι να μην ήταν ποιοτικά καλό (βλέπε κακός αγωνιστικός χώρος) αλλά οι δύο ομάδες δίδαξαν ήθος και τίμησαν με το παραπάνω το ευ αγωνίζεσθε.

Το είχε πραγματικά ανάγκη το χιλιοτραυματισμένο τελευταία ποδόσφαιρο.

Οι 700 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΔΑΚ έφυγαν σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι από το γήπεδο βλέποντας την Κοζάνη και τον Μακεδονικό να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση κράτησε μέχρι το τελευταίο λεπτό την ανάσα των φιλάθλων.

Ο τυπικά φιλοξενούμενος Μακεδονικός είχε την κυκλοφορία και τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κοζάνη πειθαρχημένη, να είναι άριστα οργανωμένη αμυντικά και να βγαίνει επικίνδυνα στην κόντρα όταν το επέτρεπαν οι καταστάσεις.

Ο Μακεδονικός προηγήθηκε στο ημίχρονο 1-0 με γκολ του Φωτιάδη στο 19′ για να ισοφαρίσει η Κοζάνη στο 64′ σε 1-1 με τον Ηλία Τσικόπουλο και το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση.

Στο 119′ ο Φούφας πέτυχε με τον Τσώτσο το χρυσό γκολ και στέφθηκε κυπελλούχος ΕΠΣ Κοζάνης για την σεζόν 2017- 2018

βίντεο: Κώστας Τσιώρας

Το φιλμ του αγώνα
Στο 12′ πλάγιο Σιδηροπουλου μέσα στην περιοχή , η μπάλα στον Χάιτα σουτ δυνατό άουτ.
Στο 14′ φάουλ Τραυλού χάνει τη μπάλα ο Δημητριάδης , αλλά απομακρύνουν έγκαιρα οι αμυντικοί.
Στο 19′ ο Χάιτας ωραία θα βρει τον Ματούλα μέσα στην περιοχή , αυτός θα προλάβει την έξοδο του Κοτταρίδη , θα πλασάρει , θα πεταχτεί στην πορεία της μπάλας ο Φωτιάδης και θα τη σπρώξει στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 27′ απο πλάγια ,φάουλ επικίνδυνο του Τραυλού πέφτει στη γωνία του και αποκρούει σε κόρνερ ο Δημητριάδης.
Στο 56′ ο Τοπάλης θα πιάσει δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή θα απογειωθεί ο Κοταρίδης και θα διώξει.
Στο 64′ ο Τραυλός θα ελιχθεί έξω από την περιοχή θα δώσει στον Τσικόπουλο που θα πιάσει ξερό σουτ και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 70′ γύρισμα του Ασλαμπάλογλου μέσα στην περιοχή, πλασέ από κοντά του Φωτιάδη , ψηλά άουτ.
Στο 110′ σέντρα του Τοπάλη μέσα στην περιοχή , θα πεταχτεί ο Σιδηρόπουλος , θα στοπάρει, σουτ από κοντά αποκρούει ο Κοτταρίδης νέο πλασέ του Σιδηρόπουλου και νέα σωτήρια επέμβαση του τερματοφύλακα της Κοζάνης.
Στο 119′ ο Χαραλαμπίδης έξω από την περιοχή θα αποφύγει έναν αντίπαλο θα δώσει στον Σιδηρόπουλο που θα βγάλει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι , θα πεταχτεί ο Τσώτσος και με πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Κοζάνη (Παπαδοπουλος Β.): Κοτταρίδης, Τρομπούκης, Πιστόλας (81′ Καλογήρου), Αντωνιάδης, Μανακίτσας (113′ Ποσινακίδης Π.), Τσικοπουλος, Πουτογλίδης (96′ Αποστολίδης), Μαλούτας (63′ Καραγιάννης), Κοτρότσιος, Τραυλός, Αροσβίλι.

Μακεδονικός Φούφα (Κερλίδης): Δημητριάδης, Κοπατσάρης, Σιδηρόπουλος, Πιρίτζαους, Τακίδης (81′ Τζουβάρας), Ασλαμπάνογλου, Τσικοπουλος (74′ Χαραλαμπίδης), Φωτιάδης (92′ Καλογιαννίδης), Χάιτας (81′ Τσώτσος), Τοπαλίδης, Ματουλας.

Διαιτητής: Γεωργιάδης
Βοηθοί: Μπέλτσου, Φραντζοπούλου
4ος: Γάτσου

Από τις Ματιές στα Σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.