3ωρη στάση εργασίας του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης και συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή



kozani_zografia

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης στην Έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε να συμμετέχει στην 3ωρη στάση εργασίας της Παρασκευής 2/3/2018 σύμφωνα και με το χθεσινό έγγραφο της Δ.Ο.Ε. με Αρ.Πρωτ.513, για το σύνολο των ζητημάτων του δημόσιου σχολείου (μόνιμοι, μαζικοί διορισμοί, 14χρονο δημόσιο δωρεάν σχολείο, στήριξη της ειδικής αγωγής, ίδια δικαιώματα αναπληρωτών και μονίμων, αύξηση δαπανών για την παιδεία…),όπως επίσης και η εργασιακή ανασφάλεια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών,η άνιση αντιμετώπιση σε ότι αφορά τα δικαιώματά τους (άδειες κύησης-ανατροφής κ.α.) .

Στο πλαίσιο αυτό, με αίτημα αιχμής τους μόνιμους, μαζικούς διορισμούς στην εκπαίδευση καθώς και το σύνολο των σοβαρών ζητημάτων του κλάδου το Δ.Σ καλεί όλους τους συναδέλφους μόνιμους και αναπληρωτές στη συμμετοχή τους στην 3ωρη στάση εργασίας (3 τελευταίες ώρες του πρωινού και 3 πρώτες του απογευματινού προγράμματος) την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.00΄μ. στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης( Μακρυγιάννη 5) στην Κοζάνη.

Μαζί μας θα παρευρεθούν συνάδελφοι εκπ/κοί από την Εορδαία ,όπως και συνάδελφοι σε δομές Ειδικής Αγωγής(Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π).

ΤΟ Δ. Σ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.