Συνεργασία Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κοζάνης και ΙΝΕ.Γ.Σ.Ε.Ε. Δυτ. Μακεδονίας στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών προώθησης απασχόλησης



1ngfxmytymktskytsdy

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κοζάνης, στα πλαίσια δικτύωσης και συνεργασίας με υπηρεσίες και δομές, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 15/3/2018, συνάντηση με το Ινστιτούτο Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε Δυτ. Μακεδονίας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας και του ΙΝΕ.Γ.Σ.Ε.Ε. και η μεταξύ τους συνεργασία σε θέματα επαγγελματικής κατάρτισης, δια βίου μάθησης και συνεχούς επιμόρφωσης των συμπολιτών μας καθώς και η ανάπτυξη κοινών δράσεων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η κ. Αναστασία Βαβλιάρα, Κοινωνική Λειτουργός – Συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας, η κ. Φωτεινή – Χριστίνα Χατζηνικολάου, Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας, η κ. Χριστίνα Κυριακίδου, Προϊσταμένη και Επιστημονική Συντονίστρια Κατάρτισης του Περιφερειακού ΙΝΕ.Γ.Σ.Ε.Ε. και η κ. Καλλιόπη Τύπου, Επιστημονική Συντονίστρια Κατάρτισης του ΙΝΕ.Γ.Σ.Ε.Ε.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης επαφών και τακτικής επικοινωνίας με φορείς και της παροχής υπηρεσιών που προωθούν την απασχόληση και διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινότητας και πολιτών του Δήμου Κοζάνης, στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια κατάρτισης και επαγγελματικής συμβουλευτικής για ανέργους.

Ο Δήμος Κοζάνης είναι ο δικαιούχος εκτέλεσης της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κοζάνης» που εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτ. Μακεδονία 2014 – 2020» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.