Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών των Δ.Σ.των Συλλόγων Ερασιτεχνών Αλιέων Ηπείρου, Θεσσαλίας και Μακεδονίας στα Γρεβενά



strstyrjstwyjstyjstyjtyjyt

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών των Δ.Σ.των Συλλόγων Ερασιτεχνών Αλιέων Ηπείρου, Θεσσαλίας και Μακεδονίας στα Γρεβενά κατά την οποία πραγματοποιήθηκε συζήτηση:

Α. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΣΙΟ
Οριστικοποιήθηκε το πλαίσιο και η διαδικασία υλοποίησης των κοινών θεσμικών μας παρεμβάσεων ως πρός την Ερασιτεχνική & Επαγγελματική Αλιεία στα Εσωτερικά Νερά.

Β . ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
1. Επικυρώθηκε η πλήρωση της θέσης του Υπεύθυνου Τομέα Αθλητικής Αλιείας Κυπρίνου από τον φίλο και συνάδελφο Πρόεδρο του Α.Σ.Ε.Α.Πτολεμαίδας Σάκη Τζούρα .

2. Συμφωνήθηκε με βάση τον προγραμματισμό που κατέθεσε ο Τομεάρχης η διεξαγωγή υπό την αιγίδα της ΕΟΥΔΑ Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλιείας Κυπρίνου
2.1.Για το έτος 2018 με την διοργάνωση τεσσάρων (4) αγώνων {τριών (3) προκριματικών και ενός (1) τελικού}με πιθανές ημερομηνίες: α) 4-6 ΜαΪου στη λίμνη Πλαστήρα, β) 1-3 Ιουνίου στη λίμνη Ιωαννίνων, γ) 29 Ιουνίου-1 Ιουλίου στη λίμνη Πηγών Αώου και δ) στη λίμνη Πολυφύτου με πιθανή ημερομηνία τέλη Αυγούστου
2.2 Για το έτος 2019 έξη (6) αγώνων {πέντε (5) προκριματικών και ενός (1) τελικού)

3. Συμφωνήθηκε η διεξαγωγή των αγώνων με αμοιβόμενους επιμορφωμένους και πιστοποιημένους κριτές και η πλήρης κάλυψη των εξόδων της Εθνικής μας Ομάδας για την συμμετοχή της στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2018 & 2019 (το έτος 2018 στην Σερβία αρχές Οκτωβρίου)

4. Συναποφασίστηκε η απαγόρευση συμμετοχής σε όλους τους αγώνες Αθλητική Αλιείας (Πανελλήνιους, Διασυλλογικούς & Ανοικτών Συμμετοχών) Ερασιτεχνών Αλιέων οι οποίοι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε Συλλόγους ή είναι εγγεγραμμένοι αλλά δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους.
*** Εξυπακούεται ότι στις διοργανώσεις αγώνων στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι κάτοχοι θεωρημένων Ατομικών Δελτίων Αθλητή.

Α.Σ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Α.Σ.Ε.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Α.Σ.Ε.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Α.Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ
Α.Σ.Ε.Α. ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
Α.Σ.Ε.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Αγριας Πέστροφας & Fly Fishing ‘ΑΣΤΡΑΙΟΣ”
C.F.C. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.