Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δ. Σαββόπουλος για τη δαπάνη 10.000 ευρώ για συντήρηση του υπηρεσιακού αυτοκινήτου του Περιφερειάρχη



perifereia_koz

Διαβάζοντας την απάντηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με την δαπάνη 10.000 ευρώ για συντήρηση , ανταλλακτικά και επισκευή του υπηρεσιακού αυτοκινήτου του Περιφερειάρχη , όπως ήρθε , αρχικά η εισήγηση στην σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, πραγματικά, εκπλήσσομαι.

Το εκ παραδρομής λάθος της υπηρεσίας , που εξαφάνισε το δεύτερο αυτοκίνητο (το οποίο , όπως αναφέρεται , έχει παραχωρηθεί από τον Περιφερειάρχη στην Δ/νση Τεχνικών Έργων ) δεν απαλλάσσει τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών από τις ευθύνες του, ο οποίος αρκέστηκε να ακούει τις εξηγήσεις του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Οικονομικού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ο τελευταίος μιλούσε ξεκάθαρα για ένα αυτοκίνητο αναφερόμενος σε δαπάνες προηγούμενων ετών (2015, 2016 & 2017).

Λυπάμαι πραγματικά για μία ακόμη φορά για την ελλιπή ενημέρωση και για τον ερασιτεχνισμό που επέδειξαν οι εμπλεκόμενοι ,εκθέτοντας το σύνολο του συγκεκριμένου οργάνου , παρά το γεγονός ότι εμείς ως παράταξη καταψηφίσαμε την εν λόγω δαπάνη.

Σαββόπουλος Δημήτριος

Περιφερειακός Σύμβουλος Καστοριάς

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.