Η Ραχήλ Μακρή για τον Θ. Καρυπίδη σχετικά με τη ΔΕΗ: «Επίορκος και συνεργός στο εθνικό έγκλημα κατά της Δ. Μακεδονίας»



098686747tdo7tdkystkyr5sw6jr5sw6j

Ραχήλ Μακρή: «Η εκποίηση του 51,123% των μετοχών της ΔΕΗ στους Γερμανούς, καθιστά τον Καρυπίδη επίορκο και συνεργό στο εθνικό έγκλημα κατά της Δ. Μακεδονίας»

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) Α.Ε., ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε στις 20.03.2018 η αυτοδίκαιη και χωρίς αντάλλαγμα μεταβίβαση από το Ελληνικό Δημόσιο 79.165.114 μετοχών ΔΕΗ (ποσοστό 34,123%) στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) Α.Ε.

Έτσι, μετά την ως άνω μεταβολή, η ΕΕΣΥΠ ΑΕ κατέχει άμεσα το 34,123% των μετοχών της ΔΕΗ και έμμεσα το 17% μέσω ΤΑΙΠΕΔ.

Με το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της ΕΕΣΥΠ Α.Ε. να ανέρχεται σε 51,123%.

Κύριε Καρυπίδη, κ. Περιφερειάρχα Δυτ. Μακεδονίας, που βγήκατε με την σημαία του «θα παραιτηθώ εάν πουληθεί έστω και μια μετοχή της ΔΕΗ και σας θέλω όλους στο δρόμο», τώρα που η κυβέρνηση σας ξεπούλησε το 51,123%, τι θα κάνετε;

Φυσικά, γνωρίζετε τι σημαίνει η συμμετοχή ενός επίορκου πλέον Περιφερειάρχη που παραβίασε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις απέναντι στους πολίτες που τον εξουσιοδότησαν με την εντολή προστασίας της ΔΕΗ στο εθνικό έγκλημα της εκποίησης της;

Τι σημαίνει αυτό το εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα σε βάρος της Δυτ. Μακεδονίας;

Θα μάθετε όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία στην χώρα και αρχίσει η παραγραφή των εθνικών εγκλημάτων.

Αιδώς.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η Ραχήλ Μακρή για τον Θ. Καρυπίδη σχετικά με τη ΔΕΗ: «Επίορκος και συνεργός στο εθνικό έγκλημα κατά της Δ. Μακεδονίας»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.