Προτάσεις του ΓΕΩΤΕΕ/ΔΜ για την τροποποίηση του Ν.4039/2012 για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς



adespota356735667

Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.) λαμβάνοντας υπ’ όψη:

– το εκτεταμένο, σε ορισμένες περιοχές, πρόβλημα που υπάρχει στη Δυτική Μακεδονία με τα αδέσποτα ζώα,
– τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις γύρω από τα αδέσποτα ζώα που σε κάποιες περιπτώσεις είναι δυσεφάρμοστες,
– την αναστάτωση που προκαλούν στην τοπική κοινωνία οι συνεχείς διαμαρτυρίες πολιτών για αδιαφορία γύρω από το συγκεκριμένο θέμα,
– την επαφή μας με Δήμους οι οποίοι ζήτησαν την επιστημονική μας στήριξη,
– το θεσμικό ρόλο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

συγκρότησε Ομάδα Εργασίας αποτελούμενη από Γεωτεχνικούς μέλη του, με αντικείμενο την επικοινωνία με εμπλεκόμενους επί του θέματος φορείς και συλλόγους, την συλλογή στοιχείων και την καταγραφή της πραγματικής κατάστασης, την αποτύπωση προτάσεων με βάση τα προβλήματα του κάθε Δήμου καθώς και την οργάνωση επιμορφωτικών προγραμμάτων και δράσεων σε νηπιαγωγεία και σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με σκοπό την ανάδειξη της φιλοζωίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ η Μελέτη με τις Προτάσεις της Ομάδας Εργασίας ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ., σχετικά με την τροποποίηση του Ν.4039/2012 (όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει), για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, με στόχο τη βελτίωση ή/και τη συμπλήρωση της υφιστάμενης νομοθεσίας για τα αδέσποτα ζώα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Προτάσεις του ΓΕΩΤΕΕ/ΔΜ για την τροποποίηση του Ν.4039/2012 για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

  1. Αγανακτισμένος

    - Edit

    Απαντήστε

    Παραγινε το κακό με τα σκυλιά!!! Χάθηκε το μέτρο!!! Τόσοι πολλοί έχουν ψυχολογικά προβλήματα που βρίσκουν παρηγοριά στους σκύλους??!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.