Επιτυχημένη η μουσικοχορευτική παράσταση για τα 50 χρόνια του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



0styjhsetwtsdyujDSC_0027

Μια πολύ όμορφη μουσικοχορευτική παράσταση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 25 Μαρτίου 2018 στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.

Στο πλαίσιο εορτασμών για τα 50 χρόνια του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης, 150 χορευτές με σκοπούς από Δυτική Μακεδονία και όλη την Ελλάδα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα Τέχνης.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”644″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”60″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.