Βίντεο: Η ομάδα ρομποτικής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΠΔΜ επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη



5r6wyju5swruw56uw56uy45y4e

Μια ευχάριστη επίσκεψη δέχθηκε τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης στο γραφείο του, από φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, από την ομάδα ρομποτικής του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και τον υπεύθυνο Καθηγητή της, Λέκτορα Μηνά Δασυγένη.

Η ομάδα του Πανεπιστημίου ιδρύθηκε το 2014 και τα τελευταία χρόνια έχει πολλές παγκόσμιες διακρίσεις στην Ολυμπιάδα ρομποτικής. Τον Μάιο θα συμμετάσχει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό ρομποτικής που θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία, με θέμα «μια σύγχρονη πόλη η οποία θα είναι ενεργειακά αυτοτελής», και ζήτησε την στήριξη του Περιφερειάρχη για τη συμμετοχή της.

«Για μία ακόμη φορά οι φοιτητές του Πανεπιστημίου μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Κάνουν γνωστό το Πανεπιστήμιό μας αλλά και την ποιότητα των σπουδών που υπάρχει εδώ. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι να συνδράμουμε στις προσπάθειες αυτών των παιδιών διαθέτοντας τους ανάλογους πόρους. Θέλω ειλικρινά εκ μέρους όλων των πολιτών της περιοχής να τους συγχαρώ και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία» ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.