Νεκρή η 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη που είχε εξαφανιστεί από το Ηράκλειο Κρήτης



kr5stjkt6r5swjt6r54tjrasj

Στην 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη, τα ίχνη της οποίας είχαν την περασμένη εβδομάδα από το Ηράκλειο Κρήτης, ανήκει τελικά το πτώμα της γυναίκας, που εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης (14/3) στο πάρκο Νεολαίας, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ικάρου απέναντι από την Πύλη του Αγίου Γεωργίου.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί, αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα ή αυτοκτονία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος της πιθανότατα να οφείλεται, λόγω πτώσης από μεγάλο ύψος.

Όλες αυτές τις ημέρες η μητέρα και ο αδερφός της άτυχης Κατερίνας την αναζητούσαν σε κάθε πιθανή περιοχή, ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό της συμμετείχαν κλιμάκια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Όλοι όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα χαμογελαστό κορίτσι, ιδιαίτερα καλοσυνάτο και ευγενικό, που ποτέ δε δημιουργούσε προβλήματα και κανείς δε μπορεί να πιστέψει τον άδικο και πρόωρο χαμό της.

Το χρονικό

Το πτώμα της 37χρονης βρήκε το πρωί της Τετάρτης πολίτης που περνούσε μέσα από το πάρκο και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Αστυνομικοί, αλλά και ο ιατροδικαστής έσπευσαν στο σημείο, όπου πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο.

Όπως διαπιστώθηκε το σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης Κατερίνας δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανές, γι’ αυτό και μέχρι τότε κάποιος δεν έτυχε να το αντιληφθεί.

Επίσης όπως εκτιμάται, λόγω της κατάστασης του πτώματος, ο θάνατος είχε επέλθει πριν από αρκετές ημέρες. Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης του πτώματος ανέλαβε ο μικρότερος αδερφός της Κατερίνας, Γιώργος, με τον οποίο ήταν ιδιαίτερα δεμένοι, ενώ στο ΠΑΓΝΗ βρέθηκε και η μητέρα της. Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα είχε φύγει από το σπίτι της στις 5 Μαρτίου, χωρίς να πάρει μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα.

Όταν καθυστερούσε να επιστρέψει το βράδυ της ίδιας ημέρας, η μητέρα της και ο αδερφός της ανησύχησαν και κατήγγειλαν την εξαφάνιση της στην αστυνομία. Λίγες ημέρες αργότερα εκδόθηκε για την άτυχη Κατερίνα silver alert.

Πηγή: cretapost.gr, newsbomb.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.