Βίντεο: Νέα καταψήφιση του προϋπολογισμού στον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού



m5r6thy537684376w5ruhjw5r6ut5r

Καταψηφίστηκε και πάλι την Δευτέρα 26 Μαρτίου ο προϋπολογισμός του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.

Δείτε το βίντεο του Live-Avles.tv:

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βίντεο: Νέα καταψήφιση του προϋπολογισμού στον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού

  1. Κωσταντινιά Ντέμου

    - Edit

    Απαντήστε

    Αίσχος σ’ αυτούς που ψηφίσαν ΟΧΙ στον προυπολογισμο !! Αυτά να βλέπουν οι Σερβιώτες και οι Βελβεντινοί ώστε να μην ζητούν ευθύνες από το εκάστοτε δήμαρχο αλλα από την αντιπολιτευση που έχει την αποκλειστική ευθύνη για τις μη πληρωμές και χρηματικές αποζημειώσεις που οφείλει ο Δήμος . Εκτός αυτών, χίλια μύρια έπονται ..δεν θα υλοποιηθούν τα έργα σε μια περιοχή που μαστίζει η ανεργια ! Έτσι ο Δήμος Σερβίων – Βελβενδού μπαίνει στην επιτροπεία ! Μια χαρά τα κατάφεραν οι αντιπολιτεύοντες ! Αυτοί οι αιδώς αχρείοι μεθαύριο θα ζητήσουν ψήφο από τους δημότες .

    Εύγε στους υπερψηφίσαντες συμβούλους ! για έναν ψήφο διαφορά και αυτό;; του καθυστεριμένου ωριακά Κυρίου Μπάκανου πήρε τα εύσημα από τον πρόεδρο της αντιπολιτευσις τον Αγαπητό -κατά τα αλλα συμμαθητή μου- Κύριο Κωσταντοπουλο .. εύχομαι να μην ανταμωθούν οι δρόμοι μας ποτέ αλλα και τα βουνά κάποτε σμίγουν !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.