ISO στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης: Προς ολοκλήρωση η διαδικασία – Δείτε το βίντεο



8s4ra4rt5ahyqer45haretyhrtf

Προχωρούν οι διαδικασίες για την απόκτηση πιστοποίησης ISO στην Οικονομική Διαχείριση του Δήμου Κοζάνης καθώς την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η πρώτη εσωτερική επιθεώρηση από τον ανάδοχο του έργου.

Η πιστοποίηση ISO αφορά την προτυποποίηση όλων των διαδικασιών της Οικονομικής Διαχείρισης ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις για μια σύγχρονη Οικονομική Υπηρεσία, η λειτουργία της οποίας θα χαρακτηρίζεται από Διαφάνεια, Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Ανεξαρτησία από παρεμβάσεις σκοπιμοτήτων.

«Ο Δήμος Κοζάνης προχωρά στην απόκτηση της πιστοποίησης ISO. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όλες οι διαδικασίες που θα πραγματοποιούνται στην Οικονομική Διαχείριση του Δήμου θα είναι προτυποποιημένες, προκειμένου άπαντες να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, με καθορισμένα βήματα, σε καθορισμένους χρόνους, προκειμένου να μην μπορεί να υπάρχει καμία εξωτερική παρέμβαση και να υπάρχει η μέγιστη δυνατή διαφάνεια» ανέφερε ο Γ.Γ. του Δήμου Κοζάνης Βασίλης Μπουγιοτόπουλος.

Η επιθεώρηση αφορούσε το δειγματοληπτικό έλεγχο των τηρουμένων διαδικασιών.

«Βρισκόμαστε σε πολύ ώριμο στάδιο ώστε μέσα στο Μαίο να περάσουμε τον έλεγχο από τον πιστοποιημένο φορέα» συμπλήρωσε ο κ. Μπουγιοτόπουλος και κατέληξε πως «είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη γιατί περνάμε στο μέλλον της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου όπου καμία πολιτική ή προσωπική παρέμβαση δεν θα μπορεί να τροποποιήσει μια σαφώς καταγεγραμμένη διαδικασία.

Συνεχίζουμε την αναδιοργάνωση του Δήμου. Είναι βαθιά πεποίθηση του Δημάρχου και όλης της Δημοτικής Αρχής ότι πρέπει να γίνουν βήματα εκσυγχρονισμού στο Δήμο».

Ένα σχόλιο στο άρθρο “ISO στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης: Προς ολοκλήρωση η διαδικασία – Δείτε το βίντεο

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ PRESTISE ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΑ!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.