Ισαάκ Σεμερτζίδης: Ο Κοζανίτης που ξεκινάει σήμερα στο Power of Love – Τι λέει στο KOZANILIFE.GR για τη συμμετοχή του στο reality του ΣΚΑΪ



o7k5sdewlk7o5swk65wskj65sew7u

Σήμερα Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, θα προβληθεί για πρώτη φορά το επεισόδιο με τη συμμετοχή του Κοζανίτη Ισαάκ Σεμερτζίδη στο reality «Power of Love» στο κανάλι του ΣΚΑΙ.

Ο Ισαάκ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη μέχρι την ηλικία των 18 ετών, ενώ αργότερα για λόγους σπουδών έζησε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Γραφιστική, Οικονομία και Διοίκηση ενώ μετέπειτα σπούδασε Ιδιωτικές Σπουδές Προσωπικής Εκγύμνασης, όπου δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα. Σήμερα, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στον κλάδο της εστίασης και διασκέδασης. Μία πολύ γνώριμη φυσιογνωμία στις τρεις πόλεις, Κοζάνη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, όπου έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στα πιο γνωστά μπαρ των τριών πόλεων, ενώ το επιχειρηματικό του βήμα στην Κοζάνη με γνωστή αλυσίδα καταστήματος, τον καθιστά μία γνωστή μορφή της Κοζάνης.

Το KOZANILIFE.GR επικοινώνησε με τον 31χρονο γνωστό Κοζανίτη λίγες μέρες πριν μπει στο σπίτι του Power Of Love και μας δήλωσε :

«Ξεκίνησε για πλάκα η όλη ιδέα της συμμετοχής μου. Οι άνθρωποι της παραγωγής με έκαναν να πιστέψω στο κανάλι και στους ανθρώπους της, οι οποίοι είναι άριστοι επαγγελματίες και που παρά το είδος που πρεσβεύει, το κάνει με μεγάλη αξιοπρέπεια και σεβασμό προς όλους τους παίκτες. Το κόνσεπτ έχει σκοπό να αναδείξει το κοινωνικό πείραμα ανθρώπων οι οποίοι μπορεί να έρθουν κοντά με ένα άτομο του αντίθετου φύλου, απλά με την παράμετρο πως εκτιθέμεθα σε ένα πρόγραμμα διασκεδαστικό και ταυτόχρονα αληθινό με αξιόλογους και ευθείς διαλόγους και με προσωπικότητες διαφορετικές η μια από την άλλη».

Ο ίδιος δεν έχει δηλώσει συμμετοχή σε άλλο reality – παιχνίδι στο παρελθόν, ενώ η συμμετοχή του στο Power of Love ήταν καθαρά δική του επιλογή όπως συμπλήρωσε. Οι δικοί του άνθρωποι τον στήριξαν σε αυτό, πιστεύοντας πως μπορεί να το κάνει με τον δικό του τρόπο, υποστηρίζοντας και αναδεικνύοντας τον χαρακτήρα και το ταμπεραμέντο του, καθώς και τις αξίες του ως άνθρωπος, κάτι το οποίο σκοπεύει να κάνει στο παιχνίδι.

Κλείνοντας, ο Ισαάκ Σεμερτζίδης δήλωσε στο KOZANILIFE.GR πως προσπαθεί να έρχεται στην Κοζάνη μια φορά τον μήνα, ενώ σχετικά με τον στόχο του στο παιχνίδι αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια:

«Προφανώς και είμαι άνθρωπος που θέλω πάντα να φτάνω έως το τέλος την κάθε μου ´αποστολή δεν θα κρύψω πως θα ήθελα να φτάσω έως το τέλος και να αξιώσω ότι καλύτερο μπορώ. Το ιδανικό είναι να δημιουργηθεί έδαφος για συνεργασίες και επαγγελματικές αξιώσεις που θα με κάνουν να πραγματοποιήσω όσα έχω ονειρευτεί και αυτά τα σχέδια σίγουρα δεν θα απέκλειαν το να δραστηριοποιηθώ ξανά και να προβάλω την πόλη μου με όποιον τρόπο μπορώ».

Το πρώτο επεισόδιο με τη συμμετοχή του Κοζανίτη παίχτη στο Power of Love θα προβληθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Μαρτίου στις 15:00.

Δείτε το σχετικό trailer:

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Ισαάκ Σεμερτζίδης: Ο Κοζανίτης που ξεκινάει σήμερα στο Power of Love – Τι λέει στο KOZANILIFE.GR για τη συμμετοχή του στο reality του ΣΚΑΪ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.