Το Ιερό Εξωκλήσι του Αγίου Αποστόλου Θωμά Βελβεντού ευχαριστεί ιδιώτες και συλλόγους για την ενίσχυσή του



zzkrkrsxytslyslktskyludy

Του παπαδάσκαλου Κωνσταντίνου Ι. Κώστα:

Το Ιερό Εξωκλήσι του Αγίου Αποστόλου Θωμά Βελβεντού – ο Πρόεδρος και η Διαχειριστική Επιτροπή – (σημ.: υπαγόμενου στη διοικητική ευθύνη του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω Βελβεντού) ευχαριστεί θερμά όλους τους ιδιώτες πιστούς (και τους συλλόγους), που με τον περισσότερο ή τον λιγότερο οβολό τους από το περίσσευμα ή από το υστέρημά τους, πάντως από το περίσσευμα της αγαπώσας καρδιάς τους, ενισχύουν την όλη προσπάθεια της Επιτροπής για την αποπεράτωση των εργασιών, κυρίως για την αποπληρωμή του ξύλινου τέμπλου – που είναι κόσμημα – και για τη σταδιακή αγιογράφηση του Εξωκλησιού.

Πριν λίγες ημέρες λάβαμε ένα γράμμα με οικονομική ενίσχυση από το Σύλλογο Βελβεντινών Κλήβελαντ Οχάιο των ΗΠΑ ‘’Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ’’. Απαντήσαμε ευχαριστώντας το Σύλλογο των συμπατριωτών μας στην Αμερική και αυτό είναι μια εξ ίσου ευχαριστία και προς τον καθένα ιδιώτη δωρητή.

Προς
το Σύλλογο Βελβεντινών Κλήβελαντ Οχάιο ΗΠΑ
’’Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ’’.
Διεύθυνση: George Regas
18905 Misty Lake Dr.
Strongsville, OH 44136

Το ιερό εξωκλήσι του Αγίου Αποστόλου Θωμά Βελβεντού (ο Πρόεδρος και η Διαχειριστική Επιτροπή) εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Σύλλογο Βελβεντινών Κλήβελαντ Οχάιο ΗΠΑ ’’Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ’’ για τη δωρεά των πεντακοσίων (500) δολαρίων για την ενίσχυση του Εξωκλησιού στην προσπάθεια της αποπληρωμής του ξυλόγλυπτου – κόσμημα – τέμπλου.

Το Εξωκλήσι του Αγίου Θωμά Βελβεντού, σας χαιρετά με αδελφικούς και πατριωτικούς χαιρετισμούς, σας ασπάζεται και σας μεταφέρει την ευλογία, στο Σύλλογο και στις οικογένειες σας, του Αγίου Θωμά και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου.

Καλό υπόλοιπο Σαρακοστής, αδελφοί!
Και καλή προκοπή στις εργασίες σας και στην πατρίδα μας!
με αγάπη Χριστού

Ο Πρόεδρος
Ο ταμίας του Εξωκλησιού
Πρωτοπρεσβύτερος
Θωμάς Πουλιάνας
Κωνσταντίνος Ι. Κώστας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.