Πολλές εκδηλώσεις το Σάββατο 31 Μαρτίου στο 2ο Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας



eaeart5hyaeQ4E5RYQ45TYR4E45TY

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

11:00-14:00 ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ Υποκριτική [Σεμινάριο]
Ένα ιδιαίτερο μάθημα θεάτρου με την σημαντικότερη ηθοποιό της γενιάς της. Συμμετοχή: 5 €

11:00 – 14:00 ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Λένα Διβάνη: Δημιουργική Γραφή [Σεμινάριο]
Πώς να δημιουργήσουμε ενδιαφέροντες χαρακτήρες. 2η μέρα

14:00 ΕΝΘΥΜΙΟΝ, ΜΕΣΟΒΟΥΝΟ Λένα Ντίνα [Μουσική]
Μουσικό απόγευμα με την αγαπημένη τραγουδίστρια και το συγκρότημά της.

18:00 ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Λένα Διβάνη: Τι έμαθα περπατώντας στον κόσμο [Βιβλιοπαρουσίαση]
Όταν τελειώσεις σχολείο και πανεπιστήμιο, φίλε αναγνώστη, ένας τρόπος υπάρχει να συνεχίσεις την εκπαίδευσή σου: να ξεβολευτείς. Να αφήσεις τον καναπέ και να αρπάξεις σακίδιο, μποτάκια και διαβατήριο. Να αγαπήσεις τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τις άγνωστες λέξεις, τον ύπνο σε σκηνή, τις παράξενες φάτσες, τις αναπάντεχες συναντήσεις… για να δεις όλη την αλήθεια, πρέπει να πας καJι στα χωριά και στα βουνά. Μην τρομάζεις, δεν χρειάζεται να είσαι αθληταράς. Όποιος θέλει να ανεβεί ανεβαίνειν ξεριζωμό. Παρουσιάζουν: η μεταφράστρια Αναστασία Γιαννακοπούλου και η εκδότρια Ζιζή Σαλίμπα.

19:30 ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η ωραία θυμωμένη [θεατρικό Αναλόγιο]
Ένα κείμενο της Λένας Διβάνη για τις σχέσεις ανδρών και γυναικών σε όλες τις μορφές ύπαρξής τους. Γονεϊκές, ερωτικές, φιλικές. Σε δεσμό ή δέσμιοι; Μια ρομαντική ψυχή και μια άλλη… σχολιάζουν και τοποθετούνται με άξονα το σήμερα. Η Ελένη Ζαραφίδου και η Όλγα Σιδηροπούλου επί σκηνής.

21:30 ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ«ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ» Συμφωνιέτα Πτολεμαΐδας: Μ. Θεοδωράκη, Μικρές Κυκλάδες [Συναυλία]
Στην παρθενική της εμφάνιση, με την υποστήριξη του συλλόγου «Υψικάμινος» η νεοσύστατη ορχήστρα «Συμφωνιέτα Πτολεμαΐδας». Τραγούδι: Ιωάννα Φόρτη (μετζο σοπράνο), Απαγγελία: Ελένη Ζαραφίδου Μουσική διεύθυνση: Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Είσοδος: 5 €

22:00 Παναγιώτης Ταταρίδης & Αντιγόνη Ντουσιοπούλου [Μουσική βραδιά]
Παραγωγή: Barley

22:30 ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ Σπαγγέτι [Stand – Up Comedy]
«Δύο τρελλοί τρελλοί γελαδάρηδες». Τους περιμέναμε χρόνια. Ο θρύλος μιλούσε για δύο αστείους γελαδάρηδες. Τον Ιταλό αλλήθωρο καβαλάρη Τζουζέπε Βιέρι και το πιο γρήγορο πιρούνι της Δύσης, Πέτρο Τσιτσεκλή. Ξεχύνονται στον άγριο βορρά για να μοιράσουν γέλιο και διασκέδαση. Παραγωγή: Σιγά τον πολυέλαιο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.