Βίντεο: Ο δρόμος Αγίου Γεωργίου Γρεβενών – Γρεβενά στο επίκεντρο της συνάντησης στην Περιφέρεια



7ldl7sdk56saj4ajh5wsydtry

Ο δρόμος που συνδέει το Δημοτικό Διαμέρισμα του Αγίου Γεωργίου με τα Γρεβενά ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη. Συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Γρεβενών και Βοίου Γιώργος Δασταμάνης και Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γρεβενών Γ. Δρόσος, καθώς και ο Πρόεδρος του Αγίου Γεωργίου με αντιπροσωπεία κατοίκων.

Ο συγκεκριμένος δρόμος που ενώνει το Βόιο με τα Γρεβενά, αποτελεί ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, έχει ξεκινήσει εδώ και 15 περίπου χρόνια αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

«Πρόκειται για έργο που είναι διαχρονική προτεραιότητα για τη Δημοτική αρχή» τόνισε ο Δήμαρχος Γρεβενών, ενώ ο Δήμαρχος Βοίου υπογράμμισε την αναγκαιότητα κατασκευής του, προς όφελος των πολιτών των δύο Δήμων.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης από την πλευρά του δήλωσε: «Αντιλαμβανόμενοι τη σημαντικότητα του έργου, τις δυσκολίες, αλλά και τις ολιγωρίες που υπήρξαν στο παρελθόν, εμείς θα απαντήσουμε άμεσα για την υλοποίηση του διαδημοτικού δρόμου που ενώνει δύο περιφερειακές ενότητες και αποτελεί διαχρονικό αίτημα των κατοίκων».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.