Διαμαρτυρία των επαγγελματιών εστίασης της Κοζάνης – Τι λέει ο Σύλλογος καφετεριών «Ερμής»



29468267_10216444465050962_8886002183955283968_n

Διαμαρτυρία των επαγγελματιών εστίασης της Κοζάνης – Τι λέει ο Σύλλογος καφετεριών «Ερμής»

«Ο χώρος εστίασης στη Κοζάνη προσφέρει, απασχόληση σε 100αδες άτομα , στηρίζει 10αδες επαγγέλματα και ζουν 10αδες οικογένειές ιδιοκτητών ,που παλεύουν να κρατηθούν ζωντανοί μέσα σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον για την επιχειρηματικότητα.

Δεν είμαστε εναντίον κανενός ελέγχου και νόμου , αντιθέτως θέλουμε ισονομία και κανόνες υγειούς ανταγωνισμού. Θεωρούμε ότι σκοπός κάθε αρχής, πρέπει να είναι η μείωση της ανεργίας και η ανάπτυξη της πόλης, κάτι που θα έχει όφελος για όλους τους πολίτες και κατά συνέπεια και για τις δικές μας επιχειρήσεις.

Ζητάμε από τις αρχές να λάβουν εντονότερη δράση προς αυτή την κατεύθυνση, και χτυπάμε το “καμπανάκι του κινδύνου” αφουγκραζόμενοι την κοινή γνώμη.

Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ότι καθημερινά η πόλη μας αποδυναμώνεται και πρέπει όλοι να παλέψουμε για το αντίθετο».

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

20 σχόλια στο άρθρο “Διαμαρτυρία των επαγγελματιών εστίασης της Κοζάνης – Τι λέει ο Σύλλογος καφετεριών «Ερμής»

  1. ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΗΣ

    - Edit

    Απαντήστε

    ΒΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ. Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΥΜΑΝΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΤΕΛΟΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΥΓΜΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ.

  2. Λοιπόν θα κάνουμε το έξεις. Οσοι καπνιζουν δεν θα βγούνε έξω στα μαγαζιά για 3 μήνες και θα αφήσουμε τους αντικαπνιστες να βγουν αυτοί και να στηρίξουν τα μαγαζιά!!!!

  3. Επειδή δεν κρύβομαι πίσω από καμιά ανωνυμία, είμαι ο πρόεδρος του συλλόγου, γιατί αναφέρεστε στο τσιγάρο, ενώ το νόημα της αφίσας είναι άλλο και ο νόμος εφαρμόζεται? Ζούμε σε μια πόλη που συνεχώς φθίνει στο σύνολο της και όχιμμόνοστα δδικά μας μαγαζιά. Στόχος μας δεν είναι να πάρει ο δήμαρχος το νόμο πίσω. Ζητάμε να εφαρμοστεί καθολικά , να μπορέσει να κρατήσει την ισορροπία σε συναδέλφους που θα παράνομη σου για να μην υπάρχουν αδικίες και να βοηθηθούν με τεχνικούς τρόπους τα μαγαζιά για να μπορεί ο καπνιστής να καπνίσει έξω κτλ . Αλλά είναι δικαίωμα μας σαν κλάδος να επισημάνουμε τα προβλήματα που έχουμε και να συζητάμε λύσεις. Το νόημα της αφίσας δεν έχει σχέση ούτε με του κάπνισμα ούτε με οποιαδήποτε άλλη ελεγκτικη υπηρεσία, και προσωπικά πιστεύω ότι οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία γίνεται η από άγνοια η από δόλο.

    1. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε εγώ από αύριο σταματάω να πληρώνω ρεύμα,νερό, και κάθε είδους πάγια υποχρέωση.
      Παρκάρω όπου και όπως θέλω.
      Πετάω τα σκουπίδια όπου θέλω.
      Θα κάνω φασαρία και θα ενοχλώ τους πάντες της ώρες κοινής ησυχίας και άλλα πολλά γιατί απλά Ζούμε σε μια χώρα που με τέτοια μυαλά συνεχώς φθίνει.
      Κρίμα είσαι και νέος θα έπρεπε να σκέφτεσαι διαφορετικά ποίο ώριμα.
      Υ.γ 1 ακόμα είσαι νέος έχεις να μάθεις πολλά.
      Υ.γ 2 μην επηρεάζεσαι από λαμόγια.

    2. πές μας όμως και το μαγαζί σου για να μην κάνουμε και το λάθος και μπούμε η καθίσουμε για καφέ!
      Είσαι και πρόεδρος συλλόγου πανᾶθεμα σε…

  4. Εγώ πάντως σήμερα ήπια τον καφέ μου στο @@@@. Χθές στο @@@@ και ήταν ασφυκτικά γεμάτα σέ μια πεντακάθαρη ατμόσφαιρα.

  5. Φωταρας Λεμεεε....

    - Edit

    Απαντήστε

    Δημοκρατία σου λέει μετά…στους 1000 …οι 150 δεν καπνίζουν… άντε γεια χαρά δήμαρχε…. προεκλογικά είχες αναφέρει τα φίλτρα για τα φουγάρα τής ΔΕΗ.ΤΩΡΑ.κουβεντα δεν γίνεται ….τα τσιγάρα σε μαραναν….. Χαιρετίσματα στον Πλάτανο…. Εάν το πιασες……

  6. Ξαφνικά έγιναν πολλά τα παγάζια στην Κοζάνη μοιράζεται.η δουλειά………
    Δήμαρχε ποιο πολλοί είναι οι μη καπνιστές που. Σε υποστηρίζουν.

  7. ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ !!!! ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ !!!!ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΦΕ!!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11:00..

    1. nai nai dimarxe kai to vradi elegxous, gia na mirisoun kai ta bar tis polis oinopneuma, ouiski kai vodka! kai oi tavernes na mirisoun epitelous tsipourila!

      re ti akoume mesimeriatika…

  8. Έχω κάθε δημοκρατικό δικαίωμα;να καπνίζω……. Ναί τασάκια και στα λεωφορεία επιτέλους λίγη ελευθερία

  9. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΤΗ
    Οδός μακεδονομάχων έξω από καφέ παράνομη πινακίδα σε κολώνα φωτισμού δεμένη με σύρμα να επιληφθεί η δημοτική αστυνομία .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.