3 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Πτολεμαΐδα – Έκρυβαν τα ναρκωτικά σε αγρόκτημα – Δείτε φωτογραφίες



1dtstdyjstyjstyjtg

Κατασχέθηκαν -1- κιλό και -107- γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των -1.375- ευρώ και -2- κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν χθες (16-03-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης από κοινού με την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 3 ημεδαποί, 49, 51 και 52 χρονών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

2dsgfthjsftyjstfyj

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγρόκτημα του 49χρονου σε περιοχή της Πτολεμαΐδας καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-1- κιλό και -107- γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη,
-1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
-1- τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και
-1- κινητό τηλέφωνο

3srgtyjsrtyjstyj

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 51χρονου αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -1.375- ευρώ και -1- κινητό τηλέφωνο. Από την προανάκριση προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι μαζί με τον 52χρονο διακινούσαν από κοινού ανωτέρω κατασχεθείσες ναρκωτικές ουσίες.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.