Απάντηση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού σε δημοσίευμα του κ. Κωνσταντόπουλου



kosmatopoulos243e56t34545345

Είναι πλέον προφανές ότι ο κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος εγκλωβισμένος (ειδικά αυτήν την περίοδο) στην πολιτική του αδυναμία που τον οδηγεί πάντα στο να ακολουθεί τις εξελίξεις, καταφεύγει ακόμη και στην αμφισβήτηση έργων που θα αλλάξουν την πορεία του δήμου. Έργα για τα οποία κανείς δεν αμφιβάλλει για τη χρησιμότητά τους και πλέον παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Ίσως πάλι να του προκαλεί άγχος που τόσο σημαντικά έργα δεν έγιναν επί της θητείας του και γι’ αυτό μέσα από τέτοιου είδους ανακοινώσεις και δημοσιεύματα προσπαθεί να αμφισβητήσει την σημασία τους.

Σχετικά με τη διάνοιξη του σύντομου δρόμου Βελβεντού-Καταφυγίου να επισημάνουμε τα εξής:

Το θέμα έχει συζητηθεί κατ’ επανάληψη σε Δημοτικά Συμβούλια και στην Λαϊκή Συνέλευση όπου αναγνωρίστηκε η σημασία του έργου, η χρησιμότητά του και η αναπτυξιακή προοπτική που θα δώσει στην Τ.Κ. Καταφυγίου, στο Δήμο μας και γενικότερα στον τόπο.

Η διάνοιξη του συγκεκριμένου δρόμου δεν αναιρεί την σημασία και την αναγκαιότητα της ασφαλτόστρωσης του δρόμου που επικαλείται ο κ. Κωνσταντόπουλος και ουδέποτε η Δημοτική Αρχή αντέδρασε σε αυτήν την προοπτική καθώς τα δύο έργα είναι ανεξάρτητα και δεν αλληλοαναιρούνται.

Όσον αφορά τα τεχνικά έργα και το ζήτημα του προϋπολογισμού το ξέρει και ο ίδιος ότι είναι αλληλένδετα. Το γιατί βέβαια δεν έχει έρθει ο προϋπολογισμός ακόμη προς ψήφιση ας ενημερώσει ο κ. Κωνσταντόπουλος τους πολίτες – με την ίδια ζέση που βγάζει τις ανακοινώσεις του – το τι έπραξε όταν ήρθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο θέματα προς ψήφιση που σχετίζονταν άμεσα με την κατάρτιση ενός ισοσκελισμένου προϋπολογισμού.

Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε ότι είτε ψήφισε αρνητικά είτε στη συνέχεια ΄΄έτρεχε΄΄ την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, να καταθέσει ενστάσεις, σε ψηφισμένες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου (βλ. αύξηση δημοτικών τελών, κ.α.) που είχαν ως αποτέλεσμα απλά και μόνο να καθυστερήσουν την κατάρτιση του προϋπολογισμού, την διαδικασία που προβλέπεται και την συζήτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ενστάσεις που στη συνέχεια τις απέρριψε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας κάτι που τώρα επίσης το ξεχνά ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο ο πρώην δήμαρχος εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης και της προοπτικής.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Απάντηση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού σε δημοσίευμα του κ. Κωνσταντόπουλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.