Επιτυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



1dsftsrthgjsrtyjhsrtjfty

Την 14-03-2018, στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών για προσφορά αίματος.

Τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης γνωρίζοντας ότι, το αίμα είναι ανθρώπινο αγαθό που ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται και ο μόνος τρόπος εξεύρεσής του είναι μέσω της διαδικασίας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, πρόθυμα διέθεσαν λίγα λεπτά από τον προσωπικό τους χρόνο.

Με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία, απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες για το μεγάλο δώρο ζωής που προσέφεραν στο συνάνθρωπό μας, αλλά και για τη στάση τους, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο.

2sdrgyjtsrtyjtsryjtyjyt

Πολύτιμος συνεργάτης και αρωγός της προσπάθειας αυτής ήταν η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.

Την πρωτοβουλία αυτή ενθάρρυναν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Αθανάσιος ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ, ο βοηθός της ίδιας Υπηρεσίας Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ Ευθύμιος καθώς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης Αστυνομικός Διευθυντής ΘΕΟΧΑΡΗΣ Χαράλαμπος, οι οποίοι παρέστησαν και κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την σύνδεση του εθελοντισμού με τις ανάγκες της κοινωνίας, την προσφορά και την αλληλεγγύη.

Στόχος της Ένωσής μας είναι να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις στο μέλλον.

4adfhaeharehrth

 

 

 

5adfghaehaerdfhrdf

 

 

 

3sfrgthasrthsrthrtf

Η Πρόεδρος
ΡΩΜΑ Φωτεινή
Η Γενική Γραμματέας
ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.