Χωρίς έκδοση ψηφίσματος για την ονομασία των Σκοπίων και σε αυτή τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης – Δείτε το βίντεο



6874687464684DSC_0014

Δεν συζητήθηκε ούτε στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης (Τετάρτη 21/2) η έκδοση σχετικού ψηφίσματος που αφορά την ονομασία των Σκοπίων.

Το θέμα έθεσε η Δημοτική Σύμβουλος κα. Κοεμτζίδου, όταν όμως ζητήθηκε να αποφασίσει εάν συζητηθεί το θέμα ή όχι, η πλειοψηφία των Συμβούλων αρνήθηκε να το συζητήσει σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο του KOZANILIFE.GR:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χωρίς έκδοση ψηφίσματος για την ονομασία των Σκοπίων και σε αυτή τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης – Δείτε το βίντεο

  1. 1. Λοιπόν θα σιωπούν οι πατριώτες μπροστά στους πατριδέμπορους;, ΟΧΙ!
    6 Φεβρουαρίου 2018, Ελευθέριος Ανευλαβής ZOUGLA.gr
    Θα πολεμήσουμε. Γιατί το ξέρουμε πια. πως «Την φωτιά της δημιουργίας τη συντηρούν οι ανυπόταχτοι, οι ανικανοποίητοι, οι τυχοδιώκτες της ψυχής και του πνεύματος…» (Γ. Θεοτοκάς) Ναι. Είμαστε Έλληνες, ζούμε τη ζωή μας διαφορετικά από τους άλλους. Oύτε ανώτεροι, ούτε κατώτεροι από τους άλλους, μα διαφορετικοί.
    Ο Ευρωπαίος άνθρωπος, Χαμένος, μέσα στην ομοφωνία του δειλού συμβιβασμού, που τον ονομάζει σωφροσύνη, ακόμη ψάχνει τον δρόμο του, μέσα στον λαβύρινθο της εκτεχνικευμένης ζωής, που αυτός έχει άσκεφτα δημιουργήσει. Ντυνεται την ομοιόμορφη κουρελού της μετανεωτερικής «πολιτικής ορθότητας», που όλα τα συν-χωρεί και τα χωνεύει και τα ανέχεται.
    «Λιγοστέψαν οι ανθρώποι και περσέψαν οι μαϊμές» (Βάρναλης)

    2. Κοινή δήλωση πρώην Πρέσβεων της Ελλάδος: “Ποτέ δεν πρέπει να συναινέσουμε σε όνομα των Σκοπίων που να περιέχει την λέξη Μακεδονία..” 5 Φεβ 2018

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.