Σταύρος Καπλάνογλου: «Οποιαδήποτε σκέψη εγκατάλειψης ή ιδιωτικοποίησης της έκθεσης στα Κοίλα πρέπει να βγει από το μυαλό όλων»



srtyjsrtyjsrtjrtyjtr

Ομάδα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κατασκεύασε το πρώτο της αγωνιστικό μονοθέσιο, τον” Δαίδαλο” που τον Ιούλιο του 2017 συμμετείχε στο Βαράνο της Ιταλίας σε αγώνες ανάλογων κατασκευών πάρα πολλών Πανεπιστημιακών και Τεχνολογικών ιδρυμάτων και διακρίθηκε.

Το απίθανο αυτό δημιούργημα που έκαναν εικοσάχρονα παιδιά με την βοήθεια φυσικά των καθηγητών τους, παρουσιάστηκε στην 33η έκθεση στα Κοίλα Κοζάνης το Οκτώβριο 2017 που εκτός των άλλων επιδιώξεων της διοργάνωσης ,είναι ένα βήμα όπου μπορούν να προβληθούν καινοτομίες και οι δυνατότητες ανθρώπων που ζουν την Δυτική Μακεδονία

Οποιαδήποτε σκέψη εγκατάλειψης της διοργάνωσης ή ιδιωτικοποίησης της έκθεσης πρέπει να βγει από των μυαλό αυτών που έχουν υποχρέωση να την στηρίζουν , γιατί δημιουργήθηκε για να στηρίξει την οικονομία της περιοχής, το αν έγιναν λάθη είναι ένα θέμα σοβαρό που πρέπει να διευρυνθεί εκτός των άλλων για να μην επαναληφθούν.

Η απαξίωση της είναι απαράδεκτη αναγκαία η στήριξή της από όλους .

Αν ξεπουλάς ή καταστρέφεις εργαλεία που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα για να ξεφύγεις από την κρίση δεν θα ανακάμψεις ΠΟΤΕ.

Η έκθεση δημιουργήθηκε το 1984 σαν μια προσπάθεια να αποφευχθεί η κρίση που θα ερχόταν στην περιοχή το 2010, κατά την πρόβλεψη που κάναμε στην ομιλία των πρώτων εγκαινίων το 1984 και οι αποδείξεις στο βίντεο που ακολουθεί ( ιδιαίτερο ενδιαφέρον με την πρόβλεψη στην περιοχή μας στα πρώτα 6,50 λεπτά )

Δυστυχώς τα λάθη που επισημάναμε «Καταστροφή της γεωργίας και της βιοτεχνίας σημαίνει οι παρενέργειες στην οικονομία της Δ. Μακεδονία το 2010 θα είναι τρομερές», έγιναν και από πολλές κυβερνήσεις διαχρονικά σε ολόκληρη την πατρίδα μας με αποτέλεσμα η έλευση της κρίσης πανελληνία και η ανεργία στα ύψη με πρωταθλήτρια την Δυτική Μακεδονία.

Σταύρος Καπλάνογλου

Δείτε την ομιλία του προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης κατά την πρώτη Έκθεση των Κοίλων, κ. Σταύρου Καπλάνογλου:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.