Δήλωση Προέδρου ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την πρόταση συγκεκριμένης επιχείρησης προς τη ΔΕΗ, αναφορικά με τον ΑΗΣ Αμυνταίου



genop_dei_simvoulio

Σχετικά με δημοσιεύματα που εμφανίζουν τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να «παίρνει το μέρος» ή να υποστηρίζει την πρόταση συγκεκριμένης επιχείρησης προς τη ΔΕΗ, αναφορικά με τον ΑΗΣ Αμυνταίου, θα πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής :

Σαφώς, σαφέστατα ο τίτλος («ΓΕΝΟΠ: Η πρόταση Μυτιληναίου για το Αμύνταιο συμφέρει τη ΔΕΗ»), που αποδόθηκε στο συγκεκριμένο άρθρο είναι απόλυτα ανακριβής.
Εξάλλου, όπως φαίνεται και από το σχετικό κείμενο, δεν είναι φράση που αποδίδεται σε εμένα αλλά όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό ο τίτλος είναι εκτίμηση και επιλογή του δημοσιογράφου.

Θεωρώ σκόπιμο να επαναλάβω ότι

Αν ο ΑΗΣ Αμυνταίου δεν συμπεριληφεί στον εθνικό ενεργειακό σχεδιασμό, τότε δεν έχει κανένα νόημα καμία πρόταση. Η ΓΕΝΟΠ και οι εργαζόμενοι δίνουμε αγώνα να ενταχθεί σε αυτόν. Προτάσεις που βοηθούν την εταιρία προς αυτή την κατεύθυνση είναι ευπρόσδεκτες. Η διοίκηση της εταιρίας πρέπει να αξιολογήσει όσες υφίστανται και να επιλέξει την πλέον συμφέρουσα.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να ταυτίζει τη ΓΕΝΟΠ με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα ούτε καν να διατυπώνει υπόνοιες.

Σε κάθε περίπτωση επιφυλάσσομαι να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα προκειμένου να προστατεύσω το κύρος και την ιστορία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Γ.Αδαμίδης
Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.