Χτύπησε κόκκινο η διασκέδαση στο Πάρτι Νεολαίας 2018 – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με τις καλύτερες στιγμές



68546385746385436543DSC_0002

Πάρα πολύς κόσμος βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2018 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης προκειμένου να συμμετέχει στο Πάρτι Νεολαίας της Αποκριάς της Κοζάνης.

Η κεντρική πλατεία ήταν κατάμεστη μέχρι αργά το βράδυ με τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι αργά το βράδυ υπό τους ήχους των Djs που επιμελήθηκαν την βραδιά.

Το «στοίχημα» για τον ΟΑΠΝ με τη νέα τοποθεσία της εξέδρας παραπλεύρως της Εθνικής Τράπεζας αναμφίβολα κερδήθηκε, μιας και η αίσθηση που άφησε στον κόσμο η αλλαγή αυτή ήταν σίγουρα θετική.

Δείτε το πλούσιο υλικό του KOZANILIFE.GR:

(Επιμέλεια Ηλίας Αθανασιάδης / Ν.Α.)

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”617″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”100″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

 

3 σχόλια στο άρθρο “Χτύπησε κόκκινο η διασκέδαση στο Πάρτι Νεολαίας 2018 – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με τις καλύτερες στιγμές

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.