Από 30% σε 50% η μείωση δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Κοζάνης σε ειδικές κατηγορίες πολιτών



dimarxeio_koz_prosopsi3245

Από 30% σε 50% η μείωση δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Κοζάνης σε Πολύτεκνους, άτομα με αναπηρία και στους κατόχους κάρτας αλληλεγγύης για το 2017

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης με την 738/2017 απόφασή του, ενέκρινε την μείωση δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για πολύτεκνους , άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ) σε ποσοστό 67% και άνω και απόρους( κάτοχοι κάρτα αλληλεγγύης) για το έτος 2017.

Σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση εφαρμόζεται μείωση τελών καθαριότητας και φωτισμού σε ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%) έναντι τριάντα (30%) για το 2016, για τους πολύτεκνους, για άτομα με αναπηρία (67% και άνω) και απόρους( κάτοχοι κάρτα αλληλεγγύης) για το έτος 2017.

Για να τύχει ένας κάτοικος του Δήμου τη μείωση αυτή στα δημοτικά τέλη, πρέπει να καταθέσει από μέχρι και 31 Μαρτίου 2018, στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης (γραφείο προσόδων), τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία του Δήμου)
2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας μόνον για τους ΑΜΕΑ
3. Φωτοαντίγραφα των Αποδείξεων Πληρωμής των Λογαριασμών ΔΕΗ έτους 2017 (μπρος-πίσω σελίδα
4. Πιστοποιητικό Αναπηρίας ή Πολυτεκνικής Ιδιότητας ή Κάρτα αλληλεγγύης (σε ισχύ και θεωρημένα για το έτος 2017)
5. Στην περίπτωση που ο μετρητής της ΔΕΗ δεν είναι στο όνομα του δικαιούχου, Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης ή Φωτοαντίγραφο της τελευταίας Φορολογικής Δήλωσης (Ε1)
6. Φωτοαντίγραφο 1ης σελίδας Τραπεζικού Λογαριασμού στο όνομα του δικαιούχου
7. Οτιδήποτε άλλο κριθεί αναγκαίο από την υπηρεσία του Δήμου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Από 30% σε 50% η μείωση δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Κοζάνης σε ειδικές κατηγορίες πολιτών

  1. Κωσταντινιά Ντέμου

    - Edit

    Απαντήστε

    Με τα κριτηρια που βαζουν , Αυτο το προνομιο οπως και αλλες κοινωνικες παροχες τα εχουν μονο οι Αλβανοι και γενικοτερα οι Λαθρο.. απολυτος ρατσισμος κατα των ελληνων !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.