Ξεκίνησε στην Φλώρινα η δίκη για την υπόθεση εμπρησμού στα δικαστήρια Κοζάνης



dikastirio-kozanis

Ξεκίνησε στη Φλώρινα η δίκη για την υπόθεση εμπρησμού που έγινε στις 22 Σεπτεμβρίου 2016 στα δικαστήρια της Κοζάνης (κλικ εδώ για την υπόθεση).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου 2018 ξεκίνησε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Φλώρινας η δίκη για την υπόθεση εμπρησμού των Δικαστηρίων Κοζάνης, όπου κατηγορούνται μία υπάλληλος των δικαστηρίων με τον αδερφό της.

Στη δικαστική αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Φλώρινας, κατέθεσαν οι 15 από τους συνολικά 19 μάρτυρες κατηγορίας, ενώ η δίκη διεκόπη το απόγευμα και θα συνεχιστεί την 1η Μαρτίου.

Η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί με τους μάρτυρες υπεράσπισης που θα είναι 5-6 και με την απολογία των κατηγορουμένων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει από την πλευρά της υπεράσπισης των κατηγορουμένων, τα στοιχεία καθώς και το οπτικοακουστικό υλικό που θα παρουσιαστούν εν όψει του Δικαστηρίου της 1ης Μαρτίου.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.