Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του μικρού Παναγιώτη από την Κοζάνη



21768302_10212592332257933_3798419194899534238_n

Ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη γράφει:

Ποτε στη ζωη μου δε φανταζομουν οτι θα ερχοταν η στιγμη που θα επρεπε να κατσω και να γραψω καποιες λεξεις με τις οποιες να ζηταω βοηθεια για το παιδι μου.Να λοιπον που το ζω και αυτο και πρεπει να ζητησω απ ολους σας να μας βοηθησετε οικονομικα.Αυτος ειναι ο μεγαλος μου Ηρωας ,ο Γιος μου ο Παναγιωτης.Ο Παναγιωτης μου ειναι εννεα μηνων και πασχει απο συνδρομο βραχεως εντερου το οποιο εχει προκυψει υστερα απο 7 επεμβασεις.

Γεννηθηκε με ατρυσια και συστροφη ειλεοτυφλικης βαλβιδας και του εχει αφαιρεθει σχεδον ολο το παχυ εντερο και μεγαλο μερος του λεπτου με τη βαλβιδα.Εδω και εννεα μηνες αγωνιζομαστε και οι τρεις μαζι συντροφια με τη δυναμη της Παναγιας και μετα απο εξι μηνες στο Ιπποκρατειο Γ.ΝΘεσσαλονικης, πλεον εδω και ενα μηνα ο αγωνας μας συνεχιζεται στο Παιδων Αγιας Σοφιας στην Αθηνα.Η ιστορια μας αυτη θελει υπομονη πιστη και πολυ χρονο,παραλληλα ομως τα εξοδα και οι αναγκες ειναι τεραστια.Ζητω την οικονομικη σας βοηθεια οποια και να ειναι αυτη και να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας.Ο λογαριασμος ειναι της γυναικας μου και ακομα και ενα ευρο για μας ειναι μεγαλη βοηθεια.

Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μας και θα ηθελα να ζητησω σε οσους ανταποκριθειτε στο μηνυμα μου να βαζετε σαν αιτιολογια τη λεξη Δωρεα και οποιος θελει να ρωτησει οτιδηποτε ειμαι στη διαθεση του να απαντησω.Και παλι ευχαριστω.

Τραπεζα Πειραιως Λογαριασμος:6614140428400 IBAN:GR3901716140006614140428400 BIC:PIRBGRAA ΤΑΥΡΗ ΕΛΕΝΗ

6 σχόλια στο άρθρο “Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του μικρού Παναγιώτη από την Κοζάνη

  1. Όλοι μπορεί να βρεθούμε σε κάποια θέση…εσείς να μην σκέφτεστε αυτό αλλά οτι όλα θα πάνε καλά κ να Χαμογελάτε στον ομορφο κ δυνατό μικρο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ μας.πολλα φιλάκια, Παναγιώτη μου.

  2. Τι να πεις τέτοιες ωρες!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ.ελατε ρε άνθρωποι να βοηθήσουμε.τι αξίζει περισσότερο στον κόσμο από αυτές τις ματαρες και την ευτυχία των γονιών.καλο κουράγιο από τα βάθη της ψυχής μου

  3. δεν υπάρχουν λόγια να πει κανείς..μονο μια προσευχή ..ενα κεράκι.. και την ευχή όλων μας να βγει νικητής..ο Θεός μαζί Σας..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.