Επιτυχημένη η εκδήλωση γευσιγνωσίας και οινοποσίας με τοπικά προϊόντα στην κεντρική πλατεία – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



63546463546354638546DSC_0023

Το Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετέχοντας για μια ακόμα φορά στην «Κοζανίτικη Αποκριά» διοργάνωσε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου 2018 εκδήλωση γευσιγνωσίας και οινοποσίας με τοπικά προϊόντα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Τοπικοί καταξιωμένοι αρχιμάγειρες «Σεφ» έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μαγειρεύοντας με προϊόντα που παράγουν οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών της περιοχής και παρουσίασαν στο κοινό παραδοσιακές συνταγές των ημερών με συνοδεία εκλεκτών οίνων και τσίπουρου.

Ειδικότερα, οι σεφ Θεόδωρος Καραθανάσης και Άγγελος Ναουμίδης μαζί με το Γιάννη Ματούλα μαγείρεψαν τοπικά εδέσματα, τα οποία ο κόσμος δοκίμασε.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”610″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”40″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Επιτυχημένη η εκδήλωση γευσιγνωσίας και οινοποσίας με τοπικά προϊόντα στην κεντρική πλατεία – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Συγχαρητηρια στον μαγκα προεδρο Σαρρη.Νικολα συνεχισε το δυσκολο εργο σου ολος ο επιχειρηματικος κοσμος ειναι μαζι σου.

    1. Του Σαρρή επίτευγμα είναι μια εκδήλωση που γίνεται εδώ και πόσα χρόνια στην Αποκριά της Κοζάνης;;;
      Ή είχε κάποια ιδιαιτερότητα φέτος;;;

  2. 100 περαστικοι όλοι κι όλοι
    την επιτυχια πως την εννοειτε ; Οτι πετυχε ο τραχανας
    για βαλτε μια φωτο απονπανω να δουμε ποσοι ηταν ;
    τζαμπα φασαρια και εξοδα !!!
    καλυτερα να τς πηγσιναν δε φτωχους

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.