Έναρξη μαθημάτων χορού Swing, Latin και Ballroom από χορευτικές ομάδες της Κοζάνης



2styujmkstyjkmstyjkdtΟι Απόκριες μπορεί να τελείωσαν, η διάθεσή μας όμως για ψυχαγωγία ποτέ! Ας καλωσορίσουμε, λοιπόν, στην Κοζάνη κάτι πρωτόγνωρα διασκεδαστικό, μαθήματα χορού σουίνγκ από την ομάδα COSA LATINA! Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Τζαζ, ροκ, μπλουζ, ποπ, ηλέκτρο, όποια κι αν είναι τα ακούσματά σας, αυτός είναι ο χορός σας! Το σουίνγκ είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και δεν χρειάζεται συγκεκριμένη φυσική κατάσταση! Αντιθέτως, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα βελτιώσει τη σωματική σας υγεία! Το πρώτο μάθημα προσφέρεται εντελώς δωρεάν! Μη χάσετε επομένως την ευκαιρία και δοκιμάστε να χορέψετε σουίνγκ με τους COSA LATINA.

Η ομάδα στεγάζεται στον χώρο ΕΚΦΡΑΣΗ, Γεωργίου Σακελλαρίου 1, όπου θα βρείτε και άλλα προγράμματα χορού και γυμναστικής, παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων, που προσφέρονται σε συνδυαστικά πακέτα και στις πιο προσιτές τιμές (λάτιν και ευρωπαϊκοί χοροί, σάλσα, κιζόμπα, μπαλέτο, σύγχρονο, μοντέρνο, commercial hip hop, commercial jazz, dance-aerobic κ.α.).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972620204
Περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες στο Facebook:
CosaLatina : https://www.facebook.com/groups/904794766320165/?ref=bookmarks
Έκφραση-Χοροχώρος: https://www.facebook.com/ekfrashxoroxwros/


 

Έναρξη Μαθημάτων τμήμα αρχαρίων Latin & Ballroom από την ομάδα YO BAILO

Κάθε Δευτέρα νέο τμήμα αρχαρίων 20:00-21:00 και Σάββατο 19:30-20:30….διάλεξε την ώρα και την μέρα που σε βολεύει και γνώρισε τους Latin & Ευρωπαϊκούς χορούς!!!!Οικονομικά πακέτα για όλους!!! DON’T MISS IT!!!

Πληροφορίες
Τηλ. 6971882803

1zkuygdtlkyusdkldtdfufi

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.