Ένταξη σημαντικού έργου της ΔΕΥΑΚ στο ΕΣΠΑ για τον εκσυγχρονισμό των δικτύων ύδρευσης



deiak_banner

Ένα σημαντικό έργο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κοζάνης εντάχθηκε για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, με το ποσό των 754.202,75 ευρώ.

Πρόκειται για το έργο “Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης πίεσης, παρακολούθησης και αυτόματου ελέγχου των υδραυλικών παραμέτρων του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης της Κοζάνης”, το οποίο είναι ένα από τα 71 συνολικά ανάλογα έργα που αξιολογήθηκαν θετικά σε πανελλήνιο επίπεδο και εντάχθηκαν στη δράση
«Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και περιορισμός διαρροών», του προγράμματος Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α.).

Ο στρατηγικός στόχος του προγράμματος αυτού που ανήκει στο ΕΣΠΑ 2014-2020 είναι η διασφάλιση της ορθολογικής διαχείρισης των υδατικών πόρων της χώρας καθώς και η βελτίωση της ποιότητας και της επάρκειας των αποθεμάτων με ταυτόχρονη μείωση των διαρροών.

Στόχος που αποτελεί σταθερή μέριμνα και επιλογή και της ΔΕΥΑΚ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει συνεχώς για τη βελτίωση των υπηρεσιών της προς τους πολίτες μέσα και από τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των δικτύων ύδρευσης.

Από τη ΔΕΥΑΚ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.