Συνάντηση του Πρόεδρου της ΔΕΗ με το Δήμαρχο Κοζάνης και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με αρκετά θέματα στην ατζέντα



536785638wr56tuw4ra5s46565t5t

Μια σειρά από ανοιχτά θέματα, που απασχολούν τις σχέσεις τοπικής κοινωνίας και ΔΕΗ , τέθηκαν στη συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη το μεσημέρι στην Αθήνα , με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη , ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού του Δήμου Κοζάνης Κωνσταντίνος Δεσποτίδης, παρουσία της Γενικής Διευθύντρια Ορυχείων Όλγας Κουρίδου και του Γενικού Διευθυντή Παραγωγής Δημήτρη Μετικάνη.

Στην ατζέντα τέθηκαν θέματα αναφορικά με τη μετεγκατάσταση του οικισμού της Ποντοκώμης και ιδιαίτερα το θέμα της μεταφοράς των πυλώνων υπερυψηλής τάσης, η σύμβαση μεταξύ ΔΕΗ και ΔΕΥΑΚ για την παροχή θερμικής ενέργειας, η οποία εκκρεμεί από το 2012, η αποκατάσταση της περιοχής του Ιλαρίωνα και άλλα.

«Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση και ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα έχουμε συγκεκριμένες λύσεις σε μια σειρά από ζητήματα, που αφορούν την παρουσία της ΔΕΗ στην περιοχή» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.