Συναντήσεις του Δημάρχου Κοζάνης με επιχειρήσεις αρωματικών – φαρμακευτικών φυτών και με τον νέο πρόεδρο και μέλη του ΕΒΕ Κοζάνης



1jkykyutfdluytdluytduyhtdfuytfu

Συνάντηση στο Δημαρχείο Κοζάνης με επιχειρήσεις της περιοχής (Μάρκος Μπαγκατζούνης & Υιοί, Herbs and Oils, Συνεταιρισμός Αρωματικών Φυτών Βοΐου Κοζάνης), που δραστηριοποιούνται στο χώρο των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών είχε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, παρουσία του βουλευτή Ν. Κοζάνης Γιώργου Κασαπίδη, της Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης Χρύσας Αθανασιάδου, του Προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης Νίκου Σαρρή, της Πασχαλίνας Χατζοπούλου (ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ) , του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΓΕΩΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Σιόγκα, της Λιάνας Παπατέρπου (Enterprise Europe Network) και υπηρεσιακών στελεχών.

Ο Δήμος Κοζάνης ανέλαβε πρωτοβουλία στήριξης των επιχειρήσεων του κλάδου με στόχο την απόδοση ταυτότητας ποιότητας, το χαρακτηρισμό αρωματικών φαρμακευτικών φυτών του Δήμου Κοζάνης με μεγάλη εμπορική αξία και προοπτικές επιτυχημένης καλλιέργειας και επεξεργασίας αλλά και την εκπαίδευση όσων ενδιαφέρονται να αποκτήσουν βασικές γνώσεις σχετικά με τα αρωματικά φαρμακευτικά φυτά.

2utdlkyutsdlysyktdu

Συνάντηση με το νέο Πρόεδρο του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης Νικόλαο Σαρρή είχε την Τρίτη το απόγευμα ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, παρουσία της Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης Χρύσας Αθανασιάδου, του Προέδρου του ΟΑΠΝ Γιάννη Ιωαννίδη, του Α΄ Αντιπρόεδρου του ΕΒΕ Κωνσταντίνου Παπανίκου, του Οικονομικού Επόπτη του ΕΒΕ Γιώργου Παντελίδη και του Υπεύθυνου ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Νικόλαου Λυσσαρίδη.

Στη συζήτηση τέθηκαν ζητήματα συνεργασίας των δύο πλευρών και εκφράστηκε η βούληση για περαιτέρω ενίσχυση της προς όφελος του επιχειρηματικού κόσμου και της περιοχής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.