4 συλλήψεις σε Κοζάνη και Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών



xeiropedes

Συνελήφθησαν στην Κοζάνη δύο ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη σήμερα, (20-01-2018) πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 17χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε να κατέχει -32- γραμμάρια κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης, χθες συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 31χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -9,2- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση για τις δυο περιπτώσεις ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Σύλληψη δυο ημεδαπών στη Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες, (19-01-2018) το απόγευμα στη Φλώρινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, δυο (2) ημεδαποί, 38 και 48 χρόνων, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ανωτέρω, βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού -5,1- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, που προμηθεύτηκαν έναντι χρηματικού ποσού νωρίτερα από 29χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.

Ανωτέρω ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.