Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στη Φλώρινα – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά, πιστόλι κρότου και χρυσές λίρες



zluyrdeulyedluytekyutu

Συνελήφθη 62χρονος σε περιοχή της Φλώρινας για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων
Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθη και 42χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Χθες (23-01-2018) το βράδυ σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, συνέλαβαν δυο (2) ημεδαπούς, 42 και 62 χρόνων, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των ανωτέρω όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην μεν οικία του 62χρονου:
-552,1- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
φυτό κάνναβης ύψους 0,55 εκατοστών,
πιστόλι κρότου,
ζυγαριά ακριβείας,
φωτιστική – θερμαντική λυχνία,
πάνελ με φώτα led,
-6- συσκευασίες με 41 σπόρους κάνναβης και
-174- χρυσές λίρες,
στην δε οικία του 42χρονου μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ νωρίτερα σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος με συνοδηγό τον 62χρονο βρέθηκε στην κατοχή του δεύτερου μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία επίσης κατασχέθηκε.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.