Χωρίς σταματημό η διακίνηση ναρκωτικών στην Καστοριά – Άλλες 2 συλλήψεις και 75 κιλά ακατέργαστης κάνναβης



1hjtresjtrsjtrajtrastjrsyrsjd

Συνελήφθησαν 46χρονος και 21χρονος για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -75- κιλών και -170- γραμμαρίων, σε περιοχή της Καστοριάς
Επίσης, ο 46χρονος μετέφερε τον 21χρονο, μη νόμιμο μετανάστη, στο εσωτερικό της χώρας

Συνελήφθησαν σήμερα (31-01-2018) πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, ένας 46χρονος ημεδαπός και ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, προχώρησαν στη σύλληψη των ανωτέρω δυο (2) ατόμων.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση προαναφερόμενων αστυνομικών, ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον 46χρονο και συνοδηγό τον 21χρονο, όπου κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν εντός αυτού 4 ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν 12 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 75 κιλών και 170 γραμμαρίων, ενώ όπως προέκυψε ο 46χρονος μετέφερε παράνομα τον 21χρονο – συνοδηγό του στο εσωτερικό της χώρας.

2hjtrsdkyrstjtrsjtdryy

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-75- κιλά και -170- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
-1- tablet,
-1- ρολόι/τηλέφωνο με κάρτα sim (smartwatch) και
-2- κάρτες sim.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.