Βίντεο: Την Κυριακή 21/1 η μεγάλη συγκέντρωση συμπαράστασης στον 12χρονο Αλέξανδρο στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης



swrt65uywrstuhrstjhurtjytr

Για τον Αλέξανδρο: Ανοιχτή συγκέντρωση – συμπαράσταση στην Κεντρική πλατεία την Κυριακή 21/1

Εσύ Αλέξανδρε θα βάλεις το γκολ της ζωής σου κι εμείς θα το πανηγυρίσουμε !!!!

Η ΕΠΣ Κοζάνης σε συνεργασία με τον ΟΑΠΝ Κοζάνης, τον κοινωφελή οργανισμό του Δήμου Κοζάνης και την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση συμπαράστασης στον μικρό Αλέξανδρο που πάσχει από οστεοσάρκωμα και χρειάζεται να μεταβεί στο εξειδικευμένο κέντρο Χιούστον των Ηνωμένων πολιτειών για να εγχειριστεί.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 11.00π.μ. στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Θα δώσουν το παρόν αθλητές όλων των ακαδημιών και των αθλητικών σωματείων, καθώς και γνωστά ονόματα ποδοσφαιριστών, προπονητών αλλά και καλλιτέχνες (Ηθοποιοί, τραγουδιστές) που θα φωτογραφηθούν με τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών.

Το ποσό της μετάβασης, της εγχείρησης αλλά και της αποκατάστασης είναι υπέρογκο και δυσβάσταχτο για τους γονείς.

Στο χώρο της πλατείας θα υπάρχουν κουμπαράδες για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας.

Για τον ιερό αυτόν σκοπό πρέπει να δώσουμε όλοι το παρόν στην κεντρική πλατεία

Με την παρουσία μας θα δηλώσουμε πως ..

Ναι !!!

Έχουμε ακόμα ανθρωπιά. Ευτυχώς πονάμε , ευτυχώς ελπίζουμε ευτυχώς δίνουμε το χέρι μας και την αγκαλιά μας σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας !!

Στις δύσκολες ημέρες που ζούμε, αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που ζουν και υπάρχουν δίπλα μας, οι οποίοι, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε νοικοκυριό λόγω της κρίσης, δεν ξεχνούν ποτέ τον συνάνθρωπο και με την πρώτη ευκαιρία το αποδεικνύουν έμπρακτα, αλλά κυρίως διακριτικά.

Πολίτες (επώνυμοι και ανώνυμοι) σπεύδουν ήδη να προσφέρουν τον οβολό τους για να καλύψουν το μεγάλο ποσό.

Φορείς, σύλλογοι , σωματεία, καταστήματα, ιδιώτες σε μια ανεπανάληπτη κινητοποίηση για να βρεθεί το ποσό που απαιτείται για να μεταβεί, να εγχειριστεί και να γίνει η αποκατάσταση του μικρού Αλέξανδρου στο Χιούστον των Ηνωμένων πολιτειών.

Όλος ο κόσμος κι εμείς μαζί θα στείλουμε μήνυμα και υπόσχεση:

Αλέξανδρε θα τα καταφέρεις

Εσύ θα βάλεις το γκολ της ζωής σου κι εμείς θα το πανηγυρίσουμε !!!

2 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Την Κυριακή 21/1 η μεγάλη συγκέντρωση συμπαράστασης στον 12χρονο Αλέξανδρο στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

  1. Ολοι να βοηθήσουμε για να τα καταφερει ο μικρος…..ομως υπαρχει ακομη ενα παιδακι στο μαματσειο που εχει την ιδια αναγκη αλλα ειναι αγνωστο το ονομα του σας παρακαλώ εκει στο kozanilife ψάξτε το λιγακι για να βοηθήσουμε κ αυτο…

  2. και που να τα δωσουμε τα χρηματα σε ποιο λογαριασμο να τα καταθεσουμε δαν πρεπει να ξερουμε και ο Αλεξανδρος ανωνυμος ηταν μεχρι να το δημοσιοποιησουν ας κανουν το ιδιο και οι γονεις του αλλου του παιδιου και βεβαια θα βοηθησουμε

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.