Ραχήλ Μακρή: «Πατριωτικό καθήκον των Δυτικών Μακεδόνων, είναι να ανατρέψουν τους προδότες που ξεπούλησαν την ΔΕΗ και την Μακεδονία»


Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wwnew_page_visit' is marked as crashed and should be repaired in /home/kozsak/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1924

Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wwnew_page_visit_history' is marked as crashed and should be repaired in /home/kozsak/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1924

678ik7td7koi6td7kd7u

Αφού εκτέλεσαν το σχέδιο εκποίησης ξεπουλήματος της στρατηγικής σημασίας για την ελληνική οικονομία και της υψίστης σημασίας επιχείρησης για την ασφάλεια και την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας την ΔΕΗ, οργανώνουν συνέδρια στην Καστοριά για το φυσικό αέριο μιας ιδιωτικής εταιρείας.

Σύντομα οι πολίτες της Δυτ. Μακεδονίας θα ανακαλύψουν ότι τα ειδικά τιμολόγια και το φυσικό αέριο αποτελούν καθρεφτάκια και χάντρες.

Η εκποίηση της ΔΕΗ, των νερών και της Μακεδονίας, αποτελεί εθνικό έγκλημα που πρέπει να αποτραπεί και θα αποτραπεί μόνο αν υπάρξει μία παλλαϊκή, κοινωνική ενότητα που θα το αποτρέψει.

Αποτελεί πατριωτικό μας καθήκον, να τους παραιτήσουμε.

Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Σχολιάστε