Παράπονα και συνεχείς διαμαρτυρίες των κατοίκων της οδού Σόλωνος στην Κοζάνη για το πρόβλημα της τηλεθέρμανσης τα τελευταία 3 χρόνια



lasertharethyarethyrthyrt

Αγαπητοί Κοζανίτες,

Μέσα από το kozanilife.gr θα ήθελα να εκφράσω τα παράπονά μας από την περιοχή Σόλωνος Κοζάνης (λίγο πιο κάτω από το Νοσοκομείο), ως προς το μεγαλύτερο έργο της πόλης μας, την Τηλεθέρμανση.

Παρόλο τις συνεχείς διαμαρτυρίες μας ότι δεν έχουμε θέρμανση εδώ και 2-3 χρόνια και ενώ οι αρμόδιοι το γνωρίζουν συνεχίζουν να μας αγνοούν και να μας κοροϊδεύουν ότι σε λίγο καιρό θα λυθεί το πρόβλημα.

Σκεφτείτε πόσο αγανακτισμένοι είμαστε οι κάτοικοι της περιοχής που πέρυσι με τις πολικές θερμοκρασίες υποφέραμε χωρίς θέρμανση, και υπομένουμε στην τήρηση της υπόσχεσής τους ότι ο επόμενος χειμώνας θα είναι πιο ζεστός στα σπίτια μας.

Παρακαλούμε θερμά να καταλάβουν οι ευθύνοντες ότι το πρόβλημά μας είναι σοβαρό και να αντιμετωπιστεί σύντομα.

Με τιμή,

ΠΙΣΤΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3 σχόλια στο άρθρο “Παράπονα και συνεχείς διαμαρτυρίες των κατοίκων της οδού Σόλωνος στην Κοζάνη για το πρόβλημα της τηλεθέρμανσης τα τελευταία 3 χρόνια

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.