Οι 10 καλύτεροι οικιακοί εκτυπωτές για το 2018



photo-oikiakoi-ektipotes

Σκοπεύετε να αποκτήσετε έναν καινούριο εκτυπωτή για τις ανάγκες του σπιτιού αλλά δεν γνωρίζετε πώς να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας;

Οι ειδικοί του websupplies.gr επέλεξαν για εσάς του 10 καλύτερους οικιακούς εκτυπωτές της αγοράς ώστε να σας βοηθήσουν να διαλέξετε τη συσκευή που θα σας εξυπηρετήσει στον βέλτιστο βαθμό.

Οι 10 καλύτεροι οικιακοί εκτυπωτες της χρονιάς

1/ Εκτυπώστε έγγραφα και φωτογραφίες με χαμηλό κόστος στην άνεση του σπιτιού σας με τον εκτυπωτή Inkjet Canon Pixma iP2850. Πρόκειται για μια εργονομική συσκευή, κατάλληλη για τοποθέτηση σε περιορισμένο χώρο, χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό της.

2/ Δημιουργήστε έγχρωμα έγγραφα εξαιρετικής ποιότητας και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με τον αποδοτικό εκτυπωτή Lexmark Laser CS317DN Color. Είναι ιδανικός για χρήση στο σπίτι και το γραφείο σας.  

3/ Πραγματοποιήστε ταχύτατες μονόχρωμες εκτυπώσεις στο σπίτι και το γραφείο με τον εκτυπωτή Laser Ricoh SP400DN. Με ταχύτητα 30 σελίδων ανά λεπτό, δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.

4/ Αν συνηθίζετε να εργάζεστε από το σπίτι, ο εκτυπωτής Laser Οki B412DN είναι αυτός που χρειάζεστε! Προσφέρει οικονομικές μονόχρωμες εκτυπώσεις με ταχύτητα 35 σελίδες το λεπτό!

5/ Προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα για ασπρόμαυρες και για έγχρωμες εκτυπώσεις. Ο εκτυπωτής Inkjet Epson L310 είναι κατάλληλος για εργασία από το σπίτι ή για τον χώρο του γραφείου σας.

6/ Εκτυπώστε με 50% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σύγκριση με τους laser, με τον εκτυπωτή Inkjet HP Officejet Pro. Προσφέρει έγχρωμη εκτύπωση επαγγελματικής ποιότητας και ταχύτητα 18 σελίδων ανά λεπτό.

7/ Εκτυπώστε έγγραφα, παρουσιάσεις και φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας με τον εκτυπωτή Inkjet Canon Pixma iP7250. Παρέχει αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης για να κάνετε περισσότερη οικονομία στο σπίτι και το γραφείο σας!

8/ Επιδιώκετε να προμηθευτείτε έναν ενεργειακά αποδοτικό εκτυπωτή, που να προσφέρει έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Ο εκτυπωτής HP Officejet Pro 6230 είναι για εσάς!

9/ Ο εκτυπωτής Lexmark Laser MS317DN θα σας λύσει τα χέρια! Προσφέρει ταχύτητα εκτύπωσης που φτάνει τις 33 σελίδες ανά λεπτό και εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα, πραγματοποιώντας αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης. Είναι κατάλληλος για το σπίτι και το γραφείο σας.

10/ Μικρός σε κόστος, μεγάλος σε επιδόσεις! Αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, τότε ο εκτυπωτής Samsung Laser SL-M2026 αξίζει την επιλογή σας. Παράγει εκτυπώσεις με ταχύτητα 20 σελίδων ανά λεπτό και είναι εξοπλισμένος με πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.