Ανατροπή για την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη



dora76467347536537

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Δώρας, της εφοριακού από την Αθήνα.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Δικηγόρος Πολιτικής Αγωγής, κ. Απόστολος Λύτρας του πατέρα της Δώρας, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, φαίνεται να απέστειλε υπόμνημα σαράντα σελίδων στον Ανακριτή, όπου εξηγεί ότι τα κίνητρα της δολοφονίας δεν ήταν η ληστεία, αλλά ήταν παραγγελία δολοφονίας για λογαριασμό άλλων δύο ατόμων.

Ο φερόμενος ως δράστης, έχει κληθεί από τον Ανακριτή για συμπληρωματική απολογία, ενώ η διαδικασία της ανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι ο φερόμενος ως δράστης στο υπόμνημα του αναφέρει σημαντικές λεπτομέρειες για τη Δώρα, πράγμα το οποίο δείχνει ότι την παρακολουθούσε αρκετές ημέρες, όπως αναφέρει και ο ίδιος, ενώ δεν αποποιήθηκε την ευθύνη του εγκλήματος.

Σε κάθε περίπτωση οι Ανακριτικές Αρχές εξετάζουν τα νέα στοιχεία τα οποία φέρνει στο φως ο φερόμενος ως δράστης και η έρευνα θα φέρει στο φως για το αν πρόκειται για προϊόν μυθοπλασίας η για πραγματικότητα.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.