Εξαιρετική μουσική εκδήλωση της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κοζάνη για καλό σκοπό – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



tysjstyjwsrtjywtkyjyktkjytytytegfty

Μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2018 στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης.

Η Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας με τους ερμηνευτές Άννα Παπαδοπούλου και Μανώλη Χατζημανώλη παρουσίασαν ένα όμορφο μουσικό αφιέρωμα στον Ελληνικό και ξένο Κινηματογράφο με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά».

Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν φιλανθρωπικός, τόσο για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης όσο και για την οικονομική στήριξη του μικρού Αλέξανδρου.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

 

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”567″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εξαιρετική μουσική εκδήλωση της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κοζάνη για καλό σκοπό – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.