Κάλεσμα ανθρωπιάς από τον Κοζανίτη Τεχνικό Διευθυντή του Άρη Π. Μυροφορίδη για τον 12χρονο Αλέξανδρο



e65t7iuet657iu65i7555r

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη καλεί για ενίσχυση του νεαρού παιδιού από την Κοζάνη που πρέπει να μεταβεί για θεραπεία στις ΗΠΑ

Κάλεσμα για την ενίσχυση του 12χρονου Αλέξανδρου από την Κοζάνη απηύθυνε ο Παύλος Μυροφορίδης.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη έδειξε το ανθρώπινο του πρόσωπο μέσω Facebook καλώντας για βοήθεια προς το νεαρό παιδί από την Κοζάνη που πάσχει από οστεοσάρκωμα στην κνήμη και πρέπει να μεταβεί για θεραπεία σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, στο Χιούστον των ΗΠΑ.

Χαρακτηριστικά, το μήνυμα του στελέχους των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει:
«Κάποιες φορές δεν υπάρχει το μπορώ δεν μπορώ κάποιες φορές υπάρχει το πρέπει έτσι λοιπόν όλοι πρέπει ο καθένας ότι μπορεί να κάνει γ΄αυτό το παιδί που καλά καλά δεν έζησε ακόμα όλοι μαζί να του δώσουμε ότι μπορούμε την χαρά που πρέπει να έχει ένα παιδί της ηλικίας του το χαμόγελο όλοι μαζί να κάνουμε τα πάντα να σκεφτούμε ότι είναι το δικό μας παιδί».

Από την voria.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Κάλεσμα ανθρωπιάς από τον Κοζανίτη Τεχνικό Διευθυντή του Άρη Π. Μυροφορίδη για τον 12χρονο Αλέξανδρο

  1. ΚΑΛΟ θα ειναι να μην παραπληροφορούσε τον κόσμο
    Η ασθένεια δεν ειναι στην κνήμη αλλα στο μηριαίο
    Ευχαριστω

  2. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ….ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ …. ΕΛΕΟΣ !!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.