Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας



777ujtrsdj6uttrststutryt

Στην οικογενειακή ταβέρνα: «Ζήνων» στην Κοζάνη, έλαβε χώρα η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των Συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας/Περιφερειακό τμήμα Κοζάνης, το βράδυ του Σαββάτου 13/1.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Λευτέρης Μεταξιώτης ευχήθηκε καλή χρονιά στους συναδέλφους, λέγοντας: «Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά, υγεία, και οικογενειακή ευτυχία», ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει για ακόμη φορά πως: «Ο Σύλλογος δεν έχει κομματική ταυτότητα. Το νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει τον αγώνα του. Σας ευχαριστούμαι που μας εμπιστευτήκατε στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ».

Ο κ. Μεταξιώτης κάλεσε τους συναδέλφους του να βοηθήσουν οικονομικά τον μικρό Αλέξανδρο που πάσχει από σοβαρή ασθένεια, τονίζοντας: «Πως πρέπει να προσφέρουμε την αγάπη, το συναίσθημα και ότι άλλο μπορούμε».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Ομίλου ΟΤΕ , κ. Άγγελος Βουκαντσής, που απηύθυνε με τη σειρά χαιρετισμό. Καθημερινά το γραφείο του παραρτήματος Κοζάνης είναι ανοικτό τις πρωινές ώρες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.