Ίδρυση Παραρτήματος Κτηματολογικού Γραφείου Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα



ptolemaida_aerofotografia

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ίδρυση Παραρτήματος Κτηματολογικού Γραφείου Εορδαίας (πρώην Υποθηκοφυλακείου) με έδρα την Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται την Δευτέρα 15-01-2018 μέσα στα παραρτήματα που υπάρχουν των Κτηματολογικών Γραφείων, όπως αυτό της Δυτικής Μακεδονίας, είναι και το παράρτημα της Εορδαίας. Με τις προσπάθειες των κομματικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής και με τις εμπεριστατωμένες παρεμβάσεις των τεσσάρων βουλευτών μας, η Κυβέρνηση ανταποκρίθηκε στο δίκαιο αίτημα της περιοχής, ώστε να υπάρξει Παράρτημα Κτηματολογικού Γραφείου Εορδαίας και έτσι να εξυπηρετηθούν οι επαγγελματίες της Εορδαίας, καθώς και οι πολίτες της περιοχής!

Η σημερινή Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αρωγός των δίκαιων αιτημάτων κάθε κοινωνικής ομάδας και στέκεται με συνέπεια στις δίκαιες και υλοποιήσιμες διεκδικήσεις των πολιτών!

Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.