Παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του Σταύρου Σταματίου στην Κοζάνη από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου



00eawsrethyqrwetyhret5

Στην Κοζάνη θα βρεθεί ο Σταύρος Σταματίου, καλεσμένος του Φωτογραφικού Εργαστηρίου Δήμου Κοζάνης, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 7μμ στο Κοβεντάρειο, για την παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό για την καλλιτεχνική φωτογραφία.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Σταύρος Σταματίου-βιογραφικό
Ο Σταύρος Σταματίου είναι ερασιτέχνης φωτογράφος, γεννημένος στην Κοζάνη το 1965. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου και από το 1988 εργάζεται ως δάσκαλος στη δημόσια εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια ζει στο Δήμο Θερμαϊκού. Είναι μέλος του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, της κολεκτίβας BULB και της φωτογραφικής ομάδας CLICKERS. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωτογραφίας με τον Τάσο Σχίζα και σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας με τους Πλάτωνα Ριβέλλη, Στράτο Καλαφάτη, Πάρι Πετρίδη και Ηρακλή Παπαϊωάννου. Συμμετείχε σε εργαστήρια με τους φωτογράφους Εύα Βουτσάκη, Νίκο Οικονομόπουλο, Michael Ackerman, Αχιλλέα Νάσιο και Jason Eskenazi και portfolio reviews με τους Χάρις Κακαρούχα και Jacob Aue Sobol. Οι φωτογραφίες του έχουν εκτεθεί σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και φεστιβάλ φωτογραφίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ μέρος της δουλειάς του έχει δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά – έντυπα και on line – και ιστοσελίδες φωτογραφίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.