Νέες φωτογραφίες από ψηλά: Απίστευτος όγκος στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό – Μπλόκαραν οι δρόμοι προς τη Θεσσαλονίκη



arthjae45uhjae45rtjhare

Απίστευτος είναι ο όγκος του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία

Έλληνες από όλη τη χώρα, από την Κρήτη μέχρι τη Θράκη, αλλά και από την Ευρώπη και την Αμερική βροντοφωνάζουν πως η Μακεδονία είναι ελληνική και δηλώνουν κάθετα αντίθετα με κάθε χρήση του όρου στο όνομα των Σκοπίων.

Σύμφωνα με το star.gr, ακινητοποιημένα πολλά λεωφορεία στα διόδια Μαλγάρων ενώ και στον περιφερειακό ακινητοποιήθηκαν πολλά αυτοκίνητα που έρχονται από τη Θράκη.

Εκτός από χιλιάδες απλού κόσμου, το παρών έχουν δώσει και αρκετοί πολιτικοί, ενώ τελικά έδωσε το παρών και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

Νωρίτερα έγινε και η πορεία του αντιεξουσιαστικού χώρου. Στο πλαίσιο της πορείας δεν σημειώθηκαν έκτροπα, ωστόσο αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν πριν και μετά σε πολίτες που πήγαιναν στο συλλαλητήριο.

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”571″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Από το star.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νέες φωτογραφίες από ψηλά: Απίστευτος όγκος στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό – Μπλόκαραν οι δρόμοι προς τη Θεσσαλονίκη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.