Πτολεμαΐδα: Δοξολογία για την πρώτη του έτους και δεξίωση του Δημάρχου Εορδαίας



mytdymdsjytsyjtdsydui

Ιερουργούντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου Εορδαίας πατρός Αυγουστίνου και παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών , τελέστηκε στον κατάμεστο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πτολεμαΐδας η επίσημη Δοξολογία , για την πρώτη του νέου έτους 2018 .

Μετά το πέρας της Δοξολογίας ακολούθησε η δεξίωση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη στο Δημοτικό Κατάστημα , για την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών.

Υποδεχόμενος φορείς και πολίτες ο κ. Ζαμανίδης ευχήθηκε υγεία, δύναμη και ομοψυχία σε όλους προκειμένου να περάσουν ανώδυνα τη δύσκολη συγκυρία , τονίζοντας ότι για το Δήμο Εορδαίας το 2018 θα είναι έτος ανάκαμψης.

Τις ευλογίες της Εκκλησίας μετέφερε προς όλους ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Aυξωνίδης ,, ενώ πρωτοχρονιάτικες ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας απηύθυναν οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , της Αστυνομίας , της Πυροσβεστικής, των Μ.Μ.Ε. , πρώην Αυτοδιοικητικοί και άλλοι φορείς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.