Αρωματοπωλείο Άρωμα και Πάθος στην Κοζάνη: Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων εξαιρετικής ποιότητας



12391804_1223181561032530_8049398160247141921_n

Έμπνευση, πάθος, άρωμα… Τρεις λέξεις αρμονικά δεμένες που κατάφεραν να δημιουργήσουν το αρωματοπωλείο μας. Για όσους δε μας γνωρίζουν, είμαστε το «Άρωμα και πάθος» στο κέντρο της Κοζάνης, που διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα.

aroma5673578u35686758647

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τύπου επώνυμα αρώματα που διατίθενται σε δικό μας μπουκαλάκι σε χύμα μορφή, αρώματα που μοιάζουν πολύ με τα αυθεντικά και στα οποία χρησιμοποιούμε εξαιρετικής ποιότητας έλαια και αλκοόλη.

Κάθε προϊόν τον καταστήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί δημιουργώντας τη δική σας σύνθεση για ένα μοναδικό δώρο με την δική μας υπογραφή ποιότητας και το δικό σας γούστο…

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Αρωματοπωλείου Άρωμα και Πάθος – ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τα αρώματά μας είναι τόσο κοντά στα αντίστοιχα αυθεντικά, ώστε να μη διαφοροποιούνται ούτε ως προς την ευωδιά τους, ούτε ως προς τη διάρκειά τους. Η λίστα των αρωμάτων μας ανανεώνεται συνεχώς, ωστόσο είμαστε ανοιχτοί και σε δικές σας προτάσεις, ώστε κάθε βδομάδα να συμπεριλαμβάνουμε και τα δικά σας αγαπημένα αρώματα.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”121″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σαπουνιών, όπως σαπούνια με αιθέρια έλαια -ιδανικά για αρωματοθεραπεία- σαπούνια με λούφα -ιδανικά για απολέπιση-, καθώς και χειροποίητα σαπούνια. Μπορείτε επίσης να βρείτε καλλυντικά προϊόντα (αφρόλουτρα, γαλακτώματα σώματος, κρέμες χεριών/ποδιών, προϊόντα για πίλινγκ).

Όλα τα προϊόντα μας αποτελούν ιδανικές προτάσεις για δώρα όλων των ηλικιών και όλων των γούστων. Σας προσκαλούμε σ’ ένα χώρο, που τα αρώματα πλημμυρίζουν τις αισθήσεις και τα αιθέρια έλαια φανερώνουν τα πάθη.

Επισκεφτείτε μας…

Αρωματοπωλείο Άρωμα & Πάθος
Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 3 – Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461032805
E-mail: sales@aromakaipathos.gr
www.aromakaipathos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.