Αντιδράσεις για την ανάπλαση της Πλατείας Λασσάνη στην Κοζάνη



plateia_lassani_koz56765

«Προσχηματική» χαρακτήρισε την όποια διαβούλευση επιχειρεί ο δήμος Κοζάνης για την ανάπλαση της Πλατείας Λασσάνης και του ιστορικού Κέντρου, ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Αστικών Κοζάνης, Θεόδωρος Μιχαηλίδης, γιατί όπως ανέφερε οι αποφάσεις είναι τετελεσμένες. Μάλιστα άφησε αιχμές με τον τρόπο που έγινε η σχετική μελέτη, η οποία όπως ανέφερε αποκλείει, τόσο τις αφετηρίες των αστικών λεωφορείον, όσο και τη στάθμευση των ΙΧ αυτοκινήτων.

«Η μελέτη αυτή ουσιαστικά θα σημάνει και το κλείσιμο των Αστικών ΚΤΕΛ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαηλίδης, γιατί όπως είπε η μεταφορά των αφετηριών στον σταθμό του ΟΣΕ, θα εξαναγκάσει τους κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων που εξυπηρετεί το ΚΤΕΛ Αστικών να μετακινούνται με τα ΙΧ αυτοκίνητα, καθώς θα χρειάζονται για να φθάσουν στο κέντρο 3,90 ευρώ και δύο αστικά λεωφορεία.

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Αστικών Κοζάνης, Θεόδωρος Μιχαηλίδης ανέφερε επίσης ότι υπάρχει πληθώρα αντιδράσεων, τόσο από το επιβατικό κοινό όσο από τους επαγγελματίες και κατοίκους της πλατείας Λασσάνη για τη νέα ανάπλαση που θα επιχειρήσει ο δήμος Κοζάνης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

10 σχόλια στο άρθρο “Αντιδράσεις για την ανάπλαση της Πλατείας Λασσάνη στην Κοζάνη

  1. Ο Λασσάνης ο ίδιος

    - Edit

    Απαντήστε

    Άμα κάνετε ένα γκάλοπ περιξ της λασσάνης το 95% θέλουν να φύγουν τα αστικά
    Και να γίνει ανάπλαση από το έκτρωμα με τα σκαλοπάτια

  2. ΑΛΛΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΣΣΑΝΗ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ

  3. Ελα παιδια, χαλαρωστε πια… αντιδρασεις και βλακειες.. τα κτελ οταν μεταφέρθηκαν από το κέντρο εκεί που είναι τώρα, πάλι αντιδράσεις είχε?? θα τα θελατε στο κέντρο μήπως? να πας οσο πιο εξω γινεται τα αστικά, τελος!!

  4. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΞΕΡΟΥΝ,ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ….ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΤΕ ΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΦΑΡΔΙΟΥΣ….ΑΙΝΤΑ!!!!

  5. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΤΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ..ΕΛΕΟΣ !!!! ΡΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΣΚΕΛΙΑ !!!

  6. Καβάλα παν στην εκκλησιά Καβάλα προσκυνάμε!!?το περπάτημα κάνει καλό στην υγεία και στην τσέπη!!!

  7. δεν θελουμε χωριαταρεους στην πολη.. παρτε τα τελειως τα αστικα κ λεωφορεια, παντε τα αλλου!!!

  8. Στη νεα Λασσανη ο Δημος θα τοποθετηση γραφικα οικολογικα γαιδουρακια τα οποια θα μεταφερουν τους επιβατες μεσα ατην πολη.

  9. Ρε πόσα χρόνια γίνετε αυτή η κατάσταση πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να αναβαθμιστεί ένας από τους ποιο κεντρικούς χώρους της Κοζάνης επιτέλους φτάνει με τα συμφέροντα ορισμενον τα λεωφορεία μπορούν να περάσουν να πάνε αλλού και να περνούν από συγκεκριμένες αφετηρίες να περνούν τον κόσμο … Όσο δε για τα πάρκινγκ ούτος η άλλος τα έχουν κομμένα Νάι να γίνουν θέσεις πάρκινγκ αλλά όχι με τα λεωφορεία μέσα στην πλατεία…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.