Ο πρώτος «άκαπνος» καφές στην Κοζάνη από την Ομάδα υποστήριξης άκαπνων μαγαζιών Κοζάνης



drasi_akapnon_magazion

H “Ομάδα υποστήριξης άκαπνων μαγαζιών Κοζάνης”, σε συνεργασία με το καφέ AGORA, σας προσκαλούν την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, 17.00 με 21.00, στη στοά Τσιμηνάκη για τον πρώτο άκαπνο καφέ!

Μέλη της ομώνυμης σελίδας μας στο fb, και όχι μόνο, καπνιστές και μη καπνιστές, θα συναντηθούμε, ώστε να διαδοθεί με θετικό τρόπο η ιδέα των άκαπνων μαγαζιών και των άκαπνων εκδηλώσεων. Είναι μια ευκαιρία, οι καπνιστές να δείξουμε έμπρακτα το σεβασμό μας στα άτομα που δεν καπνίζουν, κάνοντας το τσιγάρο μας έξω από το χώρο του καταστήματος, όπου θα υπάρχουν τασάκια, και καλή διάθεση!

Στον άκαπνο αυτό καφέ, θα γίνουν δύο 5λεπτες ενημερώσεις (στις 18:00 και 20:00 αντίστοιχα) για τις επόμενες δράσεις της ομάδας, που ήδη προγραμματίζονται!

Σας περιμένουμε στο AGORA με την παρέα σας, κυρίως με φίλους καπνιστές.

19 σχόλια στο άρθρο “Ο πρώτος «άκαπνος» καφές στην Κοζάνη από την Ομάδα υποστήριξης άκαπνων μαγαζιών Κοζάνης

  1. Ποιος ακριβώς το διοργανώνει όλο αυτό γιατί δεν κατάλαβα? Ομάδα του φεισμπουκ? Ποιοι είναι από πίσω??

  2. Μια ζωή διχασμός σε αυτή τη χώρα.
    Αριστεροί – δεξιοί, Ολυμπιακοί – Παναθηναϊκοί, Δημόσιοι υπάλληλοι – Ελεύθεροι επαγγελματίες.
    Τώρα καπνιστές και μη καπνιστές.
    Χάνουμε το δάσος φίλοι μου βλέποντας μόνο το δέντρο, δυστυχώς.

    1. Πάντως σίγουρα προτιμώ τον διαχωρισμό καπνιστής-μη καπνιστής από τον διαχωρισμό ζωντανός-νεκρός ή υγιής-καρκινοπαθής.

  3. δεν έχει σχέση ο διχασμός….ειναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου να καπνίζει αρκεί να μη βλάπτει τους γύρω του. Είναι ωραίο να βρισκόμαστε σε χώρους καθαρους χωρίς τσιγάρο και να βρισκόμαστε μαζί με τα παιδιά μας… να γυρίζουμε σπίτι και να μη χρειάζεται να μπαίνουμε με τα ρουχα στο …πλυντήριο. Σε τελική ανάλυση εάν εφαρμοσθεί ισως θα βοηθήσει και πολλους καπνιστές να καπνίζουν λιγότερο και ίσως κάποιους να μην το αρχίσουν καν

  4. Απο δημιοργιας δυο κοσμοι. Παραδεισος- Κολαση. Αδαμ-Ευα. Αβελ-Καιν. 2018 χρονια μετα το ιδιο εργο. . . .Αστα αδελφεμου δεν αλλαζει ο κοσμος ετουτος. . .

  5. Προς αυτούς που έχουν μαγαζιά:Ποιος σας είπε ότι θα χάσετε πελατεία;Γιατί φοβάστε;Όσοι έρχονταν πάλι θα έρθουν….ξέρετε πόσοι δεν έρχονται λόγω καπνιστών; Είναι περισσότεροι. Κάντε τη δοκιμή κ θα δείτε….θα σας στηρίξουμε όλοι…ακόμη και οι καπνιστές. Οι καπνιστές δεν είναι κακοί άνθρωποι… απλά εφόσον βλέπουν ότι βγάζετε τασάκια καπνίζουν. Αν δεν βγάλετε δεν θα καπνίζουν κ ούτε θα φύγουν από το μαγαζί.

  6. Να απαγορευτει το καπνισμα τσιγαρου και να επιτραπει το καπνισμα χασις οπως στην Ολλανδια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.